Plaukimo Baseinas, Vandens Nutekėjimo grotelės Perpildymo Tinklelis, neslidžia Baseinas Švaresnis Įrankiai, Įranga, Reikmenys

w59776

€25.91

-0.8

€26.71

-2 %

Nauja prekė

Šis produktas, kiekvienas gabalas, plotis: 15cm,18cm,20cm,25cm,30 cm

ši kaina yra pagrįsta 1 metras ilgis

Svarbu:

1: jei Cutom Mokesčiai: Mes nesame atsakingi už kliento jokių muito mokesčius.jei turite specialių pageidavimų krovinio vertė rašyti, prašome palikti mums pranešimą su jūsų užsakymą.jei ne, mes rašyti produkto žemiau 20usd laivybos knygoje ir įprastų laivų tvarka.Taip pat parašyti protingą žema prekių vertė, kai už greitas pristatymas tvarka.Dar kartą, Mes nesame atsakingi už jūsų muito mokesčius.jei negalite priimti, prašome įsakymu nr.

2: Žala: Mes Pakuotės mūsų produktas geras conditon prieš pristatymas.bet todėl, nes tai labai ilgas atstumas iš Kinijos į Savo šalį, taip anyting, Kai Jūs Pasirašyti Paketas, Prašome atidaryti langelį tikrinti viską pirmas.Jei produktas jokią žalą, prašome padaryti prieš vaizdo pašte žmonės ir siūlo mums oficialus pašto tarnyba docuemnt įrodyti žalą.jei ne, mes negalime priimti bet kokį skundą.

3: Ginčų: Prašome nr. atidarykite ginčų, jei turite kokių nors problemų, mūsų produktas.Prašome kalbėti su mumis tiesiogiai, Mes ir stovime čia, kad išspręsti iš problemą su jumis draugiškas.ginčas nėra geras būdas spręsti problemą.

4: Už Atsiliepimus: Prašome palikti mums tik 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.tai svarbu mūsų parduotuvėje.žmonės, kurie mus palieka 5 žvaigždučių, gausite nuolaidą iš mūsų kitą kartą.

Žymos: drainer cleaner, iškėlė perpildymo baseinas, perpildymo baseinas gražus, testeris cl, mijia debesis, už fontano siurblys, akvariumo vandens siurblys, elektros nugaros purkštuvas, karinės monokuliariniai teleskopas, hidraulinių žirklių

Galia elektrinis
Modelio Numeris Nutekėjimo grotelės
Naudojimas Vandens
Teorija Išcentrinis Siurblys
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Degalai Galia
Prašymas BASEINAS
Spaudimas Žemas Slėgis
Struktūra Vieno etapo Siurblys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai