NIUCOM: ultra-plonas ir elegantiškas biuro stalas dizaino aliuminio pelės mygtukai standus neslidus sudėtis

w60617

€9.18

Nauja prekė

NIUCOM®: plono aliuminio pelės kilimėlis

- Kilimėlis pelės Niucom®, pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio su neslidžia guma bazę.Dėka savo elegantiško dizaino ir aukščiausios kokybės sudėties, jums patiks jūsų kompiuterio veiklą patogumui ir efektyvumui.Užtikrina sklandų stumdomas bet kokio tipo pele dėl savo lygaus paviršiaus 100% aliuminio .Kita vertus, dugno savybes non-slip gumos tekstūros, kad neleidžia trinkelėmis pereinant nuo savo poziciją ir siūlo jums platų judesių.

- Ačiū, kad aliumininiai, kad Niucom® Kilimėlis yra ne tik KOMPIUTERIO aksesuaras, bet veikia kaip estetinio elemento ant jūsų stalo, siūlanti Diskretiškas, elegantiškas ir sudėtingas išvaizdą savo darbo kampą.

-Siūlo didelį tvirtumą ir ilgaamžiškumą, ir lengvumas tai Idealus pasirinkimas keliauti Su savo nešiojamuoju kompiuteriu.Dėl jos stačiakampio formos, jūs galite laikyti jį šalia KOMPIUTERIO atveju, nes ji turi simetrijos su dauguma rinkoje modelių.

-Aliuminis sudėtis ir non-slip gumos

-Matmenys: 9x7cm

-Svoris: 197g

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h.Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų .Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Žymos: juoda kilimėlis, stalas mat vyrai, pelės kilimėlis, pelės sakura, žaidimo pelės mygtukai, audinio kilimėlis, 3d anime pelės mygtukai, kilimėlis baltas, bloutooth pelės, raton mi

Pakuotė Taip
Kilmės ES(Kilmės)
Medžiaga Stiklas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai