Genėjimo Įrankiai, Pjovimo Skiepyti Žirklės Medžių Genėjimo Žirklės Namų Sodo Žirklės + 2 Papildomi Peiliukai Sodo Įrankių Dėžės

w61089

€10.93

-4.92

€15.85

-31 %

Nauja prekė

Parko, Sodo Vaismedžių Kostiumas Augalų Pjovimo Įrankis, Profesionalus Ir Genėjimo Žirklės Skiepyti Žirklių

Ypatybė:

1. Premium Medžiagos - Tai skiepijimas žirklės Pagamintos iš nerūdijančio plieno žirklės peiliukai, didelio stiprumo ABS plastiko, Japonija SK5 dviašmenis pjovimo geležtėmis, kurie yra aštrūs ir atsparūs oksidacijai ir korozijai.

2. Keičiamos Geležtės - Į skiepyti pjovimo geležtės susitikti rūšių apdailos formų, kurių skersmuo yra nuo 5 mm iki 12 mm.Tiksliai ir puikiai pjovimo gerokai patobulinti išgyvenamumas augalų.

3. Profesionalus Skiepijimo Peilis - Ateina su profesinės skiepijimo peilis, kompanionas nustatyti, kad profesinės ir starteris, skiepijimas.Puikiai veikia genėjimo sausas šakas namuose arba savo sode, ir vaisių ūkininkų ar sodininkų profesinės skiepyti, vaismedžių skiepijimas, augalų filialas, apsaugos ir kt.

4Clean ir saugojimo - peiliai turėtų būti nuolat švarūs & sauso saugojimo krepšys po kiekvieno naudojimo siekiant užkirsti kelią oksidacijos ir korozijos.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Dydis: kaip paveikslėlyje parodyta

Medžiaga : Aukštos Anglies Plienas + ABS Plastiko Rankenos

Ypatybė : Anti-Slip Danga, Lyginimo, Teleskopinis

Skiepyti Skersmuo: 5-12mm/0.2"-0.5"

KAIP NAUDOTI: (susiję su produkto nuotrauką)

1 žingsnis: Laikykite už rankenos ir paspauskite oranžinį mygtuką

2 žingsnis: paspauskite oranžinį mygtuką pirštu, tada pruner yra atrakinta.

3 veiksmas: Iškirpti nenaudingas filialai iš gamyklos su pruner žirklės

4 žingsnis: Vieta persodinimo srityje, kur skiepų reikia, ir pasirūpinti, kad griovelis yra sumažinti akcijų augalų.Į skiepyti įrankis su peilio ir pabaigos ašmenys tiek gali sumažinti, vienas gabalas peilis gali būti naudojamas kaip dviejų padėčių peilis.

Žingsnis 5 & 6: Skaidrių donoro kamienines į griovelį akcijų augalų, atitikimo pjovimo paviršius, kaip atidžiai kiek įmanoma.

Žingsnis 7 & 8: Vieta, sterilizavimo medžiagos apie bendrą, ir jungiasi su juosta, sterilizavimo medžiagos bus apsaugoti nuo bakterijų ir oro sąlygų.

Komplektą Sudaro:

1 Set Genėjimo ir Persodinimo Pjovimo Įrankis

PASTABA:

Tai pruner netinka per sunku šakų, tokių kaip zizifų medžių ir graikinių riešutų medžiai.

Laikyti vaikams nuo pjovimo įrankiai.Ačiū.

Žymos: genėjimo žirklės ašmenys, siera sabalas, 4 colių pjūklą, genėjimo žirklių ašmenys, medžio genėjimo peilis, peilio ašmenys didelis, belaidžiu stulpo pamačiau, gta26 baterija medienos pjovimo, laikiklis grandininių pjūklų, pjūklą parama

Funkcija Anti-Slip Danga
Apdailos Nedengti
Modelio Numeris Genėjimo ir Persodinimo Pjovimo Įrankis
Medžiaga Didelis Anglies Plieno + ABS Plastiko Rankenos
Pruner Tipas Apeiti
Genėjimo Įrankis Tipas Genėjimo įrankiai
Prekės Pavadinimas FURONGHUA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai