Tiatrisan Lauko Titano Kavos Filtras Kempingas Nuimamas Kelionės kavos filtras

w61236

€21.27

-7.86

€29.13

-26 %

Nauja prekė

Gaminio dydis

Ta9010

Pardavimo Taškas

Apipilti Kava Dripper Medžiaga: Gryno titano, maisto saugos Talpa: 1-2 Puodeliai Tinka Saugiai Dauguma Puodeliai Plauti indaplovėje arba Rankomis Skalbti Daugkartinio Naudojimo Mikro Akių Filtras (Ne Popieriaus Reikia) Lengvas, Kompaktiškas Kelionės Dydis 0,2 mm Super fine skylę, pakabukas su lankstymo titano žiedas, akių 0,1 mm, apačioje 0.3 mm, storis 0.6 mm.

Pardavimo Taškas

【PLATUS TAURĖS STOVĖTI】platų titano trikampis taurės stovėti daro mūsų per kavos filtrą, stiprūs, stabilūs ir saugūs naudoti, o jūs, įpilti vandens; Jis tokio dydžio, kad sėdėti per daugelį vieną puodelį, puodelių ir mažesnių kelionės valgyklos. 【NEŠIOJAMŲ】Kompaktiškas ir lengvas, kavos dripper puikiai veikia namie ar darbe ar keliaujant ar kempingas. 【LENGVA VALYTI】galite lengvai valyti mūsų kavos filtras, tiesiog nuplaukite ir nuvalykite sausai arba įdėkite jį viduje savo indaplovė, ir mažu šepetėliu yra dovana jums.

Vitrina

Prekės Ženklo Istorija

Tiartisan specializuojasi gaminti įvairių lauko reikmenys, lauko puodeliai, lauko židiniai, visų rūšių stovyklavimo reikmenys.Jei norite įsigyti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes teikiame labiausiai palankios kainos, labiausiai tinkamos kokybės paslaugas.

Žymos: puodelis titano, titan titano žiedas, sulankstomas iškylų stiklo, stalo titano, Tiartisan, Titano, komine titano tinklelio, stovykla maišytuvas, ribalka, keith titano

Maišo Stilius NĖRA
Šiaudelių Ilgis NĖRA
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne Taikoma
Talpa 0.5 L
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne No
Stilius Lankstymo
Medžiaga Titano
Išvaizda ROUND
Modelis TA9010
Prekės Pavadinimas Tiartisan
Su Stalo ar Ne No
Vandens Valymo Metodas NĖRA
Tipas Taurė
spalva Matinio sidabro
Svoris 38g
Vienkartiniai No
Vartotojų skaičius 3
Kartus Taip
Valymo Būdas NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai