Naujas Originalus Xiaomi "Bluetooth" 4.2 Garso Imtuvas, Adapteris, Žiniasklaidos Adapteris, 3,5 mm Jack Ausinių laisvų Rankų įranga laisvų Rankų Garsiakalbis

w61524

€15.26

-1.89

€17.15

-11 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Produkto Tipas: YPJSQ01JY

Maksimalus nepertraukiamo grojimo laikas: 4 val.

Darbinis atstumas: 10 metrų

Įkrovimo jungtis: Micro USB

Belaidis ryšys: Bluetooth versija 4.2

Įvesties parametrai: 5V1A

Įgyvendinant standartas: Q / WMSX007-2017 m.

CMIIT ID: 2017DP3366

Bluetooth protokolas: HFP / HSP / A2DP / AVRCP

* Suderinamas su išorės ausines: palaiko 3-segmento 3.5 mm kištukas stereo ausinės; parama 4-segmento 3.5 mm plug GB ir Amerikos standarto telefono laisvų rankų įranga (OMTP / CTIA automatinio identifikavimo jungiklis)

Pakuotės Turinys :

Pakuotės dydis: 97 * 70 * 21mm

Xiaomi "Bluetooth" ir garso imtuvas * 1

3.5 mm audio kabelis * 1

*Brošiūros ir sertifikatą.

Pažyma Iš Xiaomi :

* Šis produktas naudoja standartinį Micro USB sąsaja imti, siekiant sumažinti e-waste, nėra jokio papildomo mokesčio linijos gaminių pakuotės .

* Nepalaiko "Apple" ar "Apple" sertifikuota PFI rankų įrangos garsumo klavišą funkcija.

* Žemiau duomenys yra laboratorinių tyrimų rezultatus, faktinį bandymo rezultatai bus dėl konkrečių naudoti arba bandymo aplinkoje, yra šiek tiek kitaip.

Suderinama su išorės ausines: palaiko 3-segmento 3.5 mm kištukas stereo ausinės; parama 4-segmento 3.5 mm plug GB ir Amerikos standarto telefono laisvų rankų įranga (OMTP / CTIA automatinio identifikavimo jungiklis)

Daugiau Realios Nuotraukos:

Paprastai Kalbant, mes išsiųsti savo paketą per 7 darbo dienas, po mokėjimo, yra patikrintas.Pirkėjai yra atsakingas už mokesčius, ar pareigą sumokėti savo vietos muitinės.Pristatymo laikas priklauso nuo jūsų vietos pašto efektyvumą.Jei jūsų paketas neleidžia atvykti laiku, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pirkėjai gali gauti kompensacija, ir grąžinti prekes per 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos, jeigu produktas yra defected.Pirkėjai gali grąžinti arba pakeisti prekes per 30 dienų nuo gavimo datos, jei produktas yra defected.Prašome laikyti produktas naujas ir geras condiction ir mokėti grįžti pašto išlaidas, jei pirkėjams reikia grąžinti.Mes teikiame 1 metų garantija.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimus ir teigiamų atsiliepimų po to, kai gausite savo prekę.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą. -Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jokių problemų, jūs galite kreiptis į mus trademanager arba E-paštu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Laikas bus iki 48 valandų vėlavimas, jeigu ji yra savaitgalis ar švenčių dienomis.

Žymos: 3.5 mm jack splitter, belaidis garsiakalbis, 3.5 "bluetooth" siųstuvas, "bluetooth" garsiakalbis xiaomi, "bluetooth" siųstuvas 35 ausinių, portabl garsiakalbis, kyyslb garsiakalbis, "bluetooth" ir garso imtuvas audi, ausinės, "bluetooth" siųstuvas-imtuvas, baterija ir "bluetooth" siųstuvas

Išėjimo Galia Kita
Garsiakalbio Tipas Mini
Maitinimo Šaltinis Baterija
Paramos PROGRAMĄ No
Sąsajos Tipas 3.5 mm, USB
Baterija Taip
Garso Crossover Dvipusis
Prekės Pavadinimas Xiaomi
PMPO 2W
Paramos Apt-x No
Atkūrimo Funkcija Kita
Garsiakalbio Konstrukcija Uždaromos
Modelio Numeris Xiaomi "Bluetooth" Ir Garso Imtuvas
Kanalai 2 (2.0)
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Balso kontrolė No
Parama Atminties Kortelės No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Atsparus vandeniui No
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Įmontuotas Mikrofonas No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Funkcija NĖRA
Komunikacijos Belaidžio
Dažnio Diapazonas 50Hz-20KHz
Ekranas No
Medžiaga Plastikiniai
"Wi-Fi" Muzika no

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai