Nauja
KN Sveikatos Ksilanazės 500 g Maisto Klasės Ksilanazės 100,000 Fermentų Aktyvumas Pristatymas

KN Sveikatos Ksilanazės 500 g Maisto Klasės Ksilanazės 100,000 Fermentų Aktyvumas Pristatymas

w61578

€21.78

-2.42

€24.20

-9 %

Nauja prekė

Xylases Pagaminti Mūsų įmonėje Yra Didelio Naudingumo Fermentinio Preparato Produktai, Pagaminti Skysto Giliai Fermentacijos, Ultra-Filtravimo Koncentracija, Purškimo, Džiovinimas ir Kiti Procesai.Produktai Yra Plačiai Naudojami Maistui, Pašarams, Alaus, Sveikatos Priežiūros, Odos, Popieriaus ir Kitų Pramonės šakų.

II.Veikimo mechanizmas

Ksilanazės Yra specialus Skilimo Xylan Fermentų Priklauso Klasė Hidrolazė Gali Būti Xylanolytic Yra Oligomerinis Mediniai Saldainiai ir Medinių Saldainiai Daugiausia Apima Vidinis Supjaustyti Β-1, 4-Ksilanazės ir Β-Mediniai Saldainiai Fermentų.Endonuclease Veikia Β-1,4-Mediniai Saldainiai Glikozidai Pagrindinėje Grandinėje Xylan pagal Endonuclease, ir Skyla Xylan į Oligosaccharide; Β-Mediniai Saldainiai Glikozidai Visiškai Suyra Xylan į Medines Saldainiai, Hydrolyzing Pabaigos Oligomerinis Mediniai Saldainiai.

III.Produkto Savybės

1. Temperatūros Diapazonas: 30-65 ℃, Optimalus Temperatūros Diapazonas: 35-50 ℃.

2. PH Ribos: 3.5-8.0, ir Optimalus PH Intervalas: 4.5-7.5.

3. Poveikis Metalų Jonus, dėl Fermentų Aktyvumas: K +, Na +, Ca +, Mg2 +, neturi Jokios Specialios Poveikį Xylase Veikla, Zn2 + Turi Įjungimo Poveikį, Mn2 +, fe2 + Turi Slopina, ir Cu 2 + Turi Slopina po Aktyvinimo Padidinti Koncentraciją.

Keturi Pojūčiai: Produkto Išvaizda Yra nuo Baltos iki Šviesiai Geltonos spalvos Milteliai, Nr. Neleidžiančios ir Delitization, Nr. Savitą Kvapą ir Specialios Fermentacijos Kvapas.

V., Naudojimo Būdas ir Poveikis

1. Maisto Pramonės

Poveikis: Xylases Gali Hydrolyze Visą Valgio Miltų Vandenyje Netirpios Arabinoxylans, Padidinti Vandens Laikymo Talpos Tešlos, Pagerinti Mechaninį Stiprumą Tešlą, ir Pagerinti Fermentability Tešlos ir Kepti Veiklos Miltų.Pridėti Xylases Duona Gali Padidinti Dujų Gamybos ir Dujų Holdingo Veiklos Tešlos, pagarsinti Duonos, ir kad Duona Turi Bauda Organizacija, Vienodas Poras ir Gerą Skonį.Xylases taip Pat Gali Optimizuoti Seitan Tinklas, sulėtinti išgarinti Drėgmę Duona Odos ir Atidėti Įmonė Laiku Duonos Odos.

Rekomenduojama Dozė: Ksilanazės 50-250g/T (100,000 Vienetų Fermentų Aktyvumas), tikrą Sumą Pagal Miltai, Naudoti Skirtingas Reglamentas.

2. Alaus Pramonė

Poveikis Veiksmų: Xylases Gali Veikti Xylans, Pusiau Celiuliozės ir Kitų Polisacharidų Salyklo Ląstelių Sienelių, Atleidžiantis Krakmolo iš Ląstelių, Didinti Panaudojimo Norma Amylases į Žaliavas ir Padidinti pajamas iš Alkoholio; mažina Klampumą Alaus, Todėl Fermentuoti Alaus Lengviau Filtras ir Nėra Lengva Blokuoti Filtras; Padidinti Aiškumo, Spalvos Ryškumą ir Skonio Alaus.

Rekomenduojama Dozė: Ksilanazės 50-250g/T Sausos (100,000 Vienetų Fermentų Aktyvumas), tikrą Sumą Pagal Faktinius Reikalavimus Gamybos Proceso Skirtingas Reglamentas.

3. Popieriaus Pramonė

Poveikis: Procesas, Celiuliozės, maisto ruošimui, Xylan Yra iš Dalies Ištirpinti, Denatūruotas ir Redeposited dėl Pluošto Paviršiaus.Šiame Procese, Xylan Gali Pašalinti Kai Xylan, Kuris Yra įtrauktas ir Vėl Padidinti Poringumas, Celiuliozės Matricos, pagerinti Gavybos Norma Lignino, Kad Cheminis Baliklis Prasiskverbti į Plaušienos Efektyviau, Pagerinti Balinimo Kursas Masės, Sumažinti Cheminis Baliklis, ir Sumažinti Aplinkos Taršą Popieriaus gamybos Procesą.

Rekomenduojama Dozė: Ksilanazės 50-200g/T Krosnelė Sausas Sandėlyje (100,000 Vienetų Fermentų Aktyvumas), tikrą Sumą Pagal Faktinius Reikalavimus Gamybos Proceso Skirtingas Reglamentas.

4. Pašarų Pramonė

Poveikis: Xylases Gali Sunaikinti Ląstelių Sienelių Struktūrą, Augalai, Atleiskite, Maistinių medžiagų, Ląstelių ir Pagerinti Panaudojimo Norma Maistinių medžiagų.

Žymos: 55 krepšys, krepšys y, krepšys luxuri, Krepšys Mados, g moterys, 13x19cm krepšys, g piniginės, krepšys gg, krepšys michael, krepšys cc

Sertifikavimo ce
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
pardavėjas Qihe Blue Moon E-Komercijos Co., Ltd.
Tinkamumo Laikas 540 dienų
Prekės Pavadinimas KN Sveikatos
Gamintojas Zhejiang Yinuo Biologinių Technology Co., Ltd.
Pakuotė Maišelis Pakuotės
Lytis Unisex
Svoris 0.5
Mokestis Vienetas Krepšiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai