H Han Karalienė Naujas Moterų Golfo Laisvas Megztinis Minkštas Atsitiktinis Mezgimo Rudens Žiemos Mink Kašmyras Moterims Megztiniai Ir Puloveriai

w61847

€11.71

-10.82

€22.53

-48 %

Nauja prekė

Patarimas: Jei atitinka šias dvi sąlygas,jūs galite gauti $2 kuponą jūsų kitą, kad: 1.prašom parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždutes už išsamų įvertinimą .

2.Įkelti pirkėjas parodyti atsiliepimus ar jūsų socialinių TINKLŲ,tokių kaip FACEBOOK,VK,INSTAGRAM,ITAO,DIENORAŠTĮ arba kitų socialinės žiniasklaidos.

Dydis(cm )

Ilgis

Krūtinė

Pečių

Rankovės

Juosmens

Nemokamai

56-66

110-120

45-47

57

110-120

Dydis(coliai )

Ilgis

Krūtinė

Pečių

Rankovės

Juosmens

Nemokamai

22.05-25.98

43.31-47.24

17.72-18.50

22.44

43.31-47.24

1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

2. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, į mus.Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą

1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS:

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-3 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

2. APIE MOKESČIŲ

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

3) Kaip galima stebėti mano parecl?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko.

2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

3. Jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų adresą, bet kartais sklypo reikia jums eiti į vietos pašte pasiimti.Skirkite sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS pasiimti savo sklypo laiku, kitaip jūsų siuntinys bus išsiųstas atgal į jav.

1. UŽSAKYMO ATŠAUKIMAS

Jūs galite atšaukti savo užsakymą bet kuriuo metu, kol užsakymas yra tvarkomi.Kai produktas yra vežamos, mes negalime priimti atšaukimo ar keitimo tvarka.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties.

2. NUTARTIES KEITIMO AR GRĄŽINIMO

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai paspausite "patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

agentai galite naudoti savo nuotraukas.Ir mes paramos lašas laivybos paslaugos.Jūs galite užpildyti adresas klientas tiesiogiai.Mes iš dalies pakeisti vertės deklaracijos ir keisti žymeklį ir pakavimo krepšys, atsižvelgiant į pastabas, jus užpildyti.Niekas kitas, viešumo ar kuponus bus pridėta.

Žymos: fendi moterims, žmogus, kašmyro audinių, mink megztinis, plonas golfo moterims, h han, blue apatiniai, golfo šiltas, golfo moterims, merginos, "gucci", collor mink kašmyras

Technics Butas Megzti
Uždaryti Tipas NĖRA
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apdaila NĖRA
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas H Han Karalienė
Storis STANDARTAS
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris 5950
Elemento Tipas Puloveriai
Apykaklės Golfo
Medžiagos Sudėtis Akrilo Mink Kašmyras
Medžiaga Mink Kašmyras
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai