Nauja
TU-114 Bandymų Daviklis Kuro Slėgio Daviklis Automobilių Remontas

TU-114 Bandymų Daviklis Kuro Slėgio Daviklis Automobilių Remontas

w61960

€13.52

-1.5

€15.02

-9 %

Nauja prekė

TU-114 Kuro Slėgio Daviklis Automobilių Remontas Įrengti Ø90mm matuoklis, turintis du svarstyklės (psi ir bar), skaitymas iš 0~140psi ir 0~10bar Komplektą įeina vario plokštę .Išsamią rinkinio adapteriai ir jungiamosios detalės šiuolaikinės Schrader bandymo uosto, kuro įpurškimo sistemas.Įrengtai su greito sujungimo sistema ir saugos vožtuvas, kad būtų išvengta netyčinio įvykdymo kuro slėgiui.Slėgio išleidimo vožtuvas, sumontuotas ilgai išleidimo žarna leidžia saugiai degalų atkūrimo.

1 .Mes laivas mūsų įrankiai visame pasaulyje.Jei jūsų šalies nėra patvirtinta sistemos susisiekite su mumis.

2 .Paprastai, Jūs Užsakymas bus vežamos kas antrą dieną, Jei esate hutty pls palikti mums pranešimą.

3 .Mes nesame atsakingi už bet kokius pristatymo dėl neteisingai įrašyto arba nepristatyti adresą.

4 .Mes coud išsiųsti užsakymą UPS, FEDEX, TNT, DHL,ARAMAX,Shunfeng Express", "China post" Ir pan.Tai priklauso nuo jūsų prašymą.

5.Jei turite bet kokių abejonių dėl skino pristatymas,prašome susisiekti su mumis

6.Kiekviena valstybė turi skirtingas taisykles apie custmos,Jei reikia mokėti mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai,laivybos kaina yra neapima mokesčių.

Kai gavote užsakymą, prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jus tenkina mūsų daiktų, Prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių ☆☆☆☆☆ aktyvus atsiliepimų.Jeigu turite kokių nors nepatenkinti ,prašome conatct jav pirmą kartą prieš atostogas neigiamų atsiliepimų, mes slove problema.

Žymos: kuro slėgio bandymas, kuro pressur, testeris universalios, egt gabaritai, bankas automobilių, vyrai slėgio daviklis, purkštukas (benzinas) testas, auto testeris, bandymas, skaitmeninis auto indikatorius

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YOTOBE
Modelio Numeris TU-114
Tipas Slėgio Daviklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai