Japonų Stiliaus Virimo Prijuostė Medvilnės ir Lino Audinys Kraštovaizdžio Spausdinti Suaugusiems, Vaikams, kombinezonas su antkrūtiniu Prijuostė

w62179

€3.91

-0.25

€4.16

-6 %

Nauja prekė

AUKŠTOS KOKYBĖS AUDINIO

Medvilnės&Linas, šis audinys yra aukštos kokybės ir patvarus ir gali būti mašiną nuplauti ir džiovinti.Ši prijuostė turėtų trukti jūs daugelį metų.

MADA&FUNKCIJA

Mes projektuojame kiekvienas peronas turi unikalų dizainą, kad jūs galite išsiskirti, o virimo ar kepimo.Kaklo dirželis reguliuojamas, kad jūs galite padaryti prijuostė, kaip didelės arba mažos aplink jūsų kaklo, kaip norėtumėte.Sagties yra patvarus ir stiprus ir padės išvengti slydimo, todėl peronas bus pasilikti visą dieną.

IŠLAIKYTI JŪSŲ DRABUŽIAI ŠVARŪS

Jei norite, kad jūsų drabužiai būtų švarūs, kiekvieną kartą jūs virėjas, šis virtuvės prijuostė yra skirtas jums!Virtuvės prijuostė bus padengti savo krūtinės, juosmens ir šlaunų srityje, todėl tiek savo marškinius ir kelnes liks švarus.

12 Spalvų Avalible

Žymos: raudonas automobilis raktų žiedas, ralio ratlankiai padangos, raudona mados aukštas, upi spaustuvai peržiūros, oduman n2 peržiūra, upi įrengimas, ralio lenktynių skrybėlę, odyssey "gyro" - kit, goip 4 įranga

Modelio Numeris KV-05
Stilius Japonija Stilius
Naudoti Santechnikos
Medžiaga PVC
Klasifikacija Rankovių Prijuostė
Tipas Kombinezonai su antkrūtiniais

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai