Morden Retro Paveikslai Tapyba Rašyti ir Spausdinti Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dekoratyvinių Augalų Nuotraukas Gėlių Sienos Meno Įrėminti Paveikslą Namuose

w62317

€2.66

-1.5

€4.16

-36 %

Nauja prekė

APIE LAIVYBOS

1. Mes atsiųsime elementus per 1-2 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimas buvo comfirmed pagal platfrom. 2. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 3.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių ,Mes norėtume padėti jums išspręsti problemas .

PRODUKTO IŠSAMIAI

Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas,jis yra storas,tvirtas,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas.Medžiaga: 100% Medvilnės Drobė.Pakuotė: Vežamas stipri knyga vamzdis vamzdis.Pastaba: kalbama apie plakato, tik, be Rėmelio,Nr. sienos.

APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO

Kokių klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes dirbame, siekiant suteikti jums su aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Tai paskatins mus padaryti geriau.Ačiū!

Žymos: namų, bedd miegamojo dekoras, kapitonas miegamieji dekoras, pasaulio žemėlapis, derliaus miegamojo dekoras, afrikoje plakatas, art deco plakatas, veido plakatas, fallout plakatas, barbershop plakatas

Technologijos Spausdinti
spalva raudona
Dalykai Gėlė
Stilius Paprastas, modernus
modelis Augalų žiedai
Nuotrauka Forma lėktuvas
Dydis 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Rėmelio režimu Neįrėminti
Pagrindinės Medžiagos Drobė
Formos Vertikalus Stačiakampis
Originalus No
Paramos Bazės Drobė
Modelio Numeris CA190350
Vidutinis Aliejus
Technics Purškiamojo Dažymo
Forma Vieną
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai