Nauja
Sertifikuota žaibo Kabelis, skirtas

Sertifikuota žaibo Kabelis, skirtas "iPhone", "iPad", "apple IOS" kabelis + 5W USB kroviklis greito įkrovimo ir duomenų

w62371

€10.25

Nauja prekė

Suderinama su greito įkrovimo 2.0.

Pristatymas: Nemokamas Express - pristatymo laikas yra 24.-72hs.

NE siuntas, sukeltų į Kanarų Salas, SEUTĄ, MELILIJĄ, Balearų Salos.Reguliariai standartas pašto siuntas mes neatsakome už nuostolius ar ne-produktų gavimo, nei vežimo, kurios nėra gautos sritys, kuriose mes neturime laivų.

Garantija

Produktai, kurių požymių, netinkamo naudojimo, yra išbrauktos iš garantinio remonto, bet išorės žalą, kaip krioklys, drėgmėje.Ir jokių tvarkymo, tiek programinę įrangą ir aparatūrą, kitos techninės paslaugos, kita nei mūsų.

Grąža Grąža bus priimtas per 15 dienų, kaip ilgai, kaip produktas, yra visi originalus priedai ir pakuotės.Jei ji nėra tai, Įmonė pasilieka teisę atšaukti grįžti, arba atšaukti, numatoma kaina (rinkos vertė), trūkstamų produktų.Išankstinio mokėjimo žymeklį, jums bus išsiųstas siekiant užtikrinti grąžinimo be jokių papildomų išlaidų, jei gaminys kelia gamybos defekto, ar norite, kad produktas pakeisti.Reguliariai pašto užsakymus, klientas turi siųsti produkto įsigijimo savikaina.

Kreipkitės Visos komunikacijos yra atsakyta per 24-48 valandų darbo valandų, mes prašome, kad jūs ne dubliuoti žinutes, jei esate laiku, nurodė, kaip tai daro mus mažiau judrus atsakyti į jų Klausimus ir kitiems pirkėjams.

Incidentų Tai yra labai svarbu, kad jūs mums pranešti bet kokią tikimybę, kad jūs turėjo kuo greičiau ir padaryti iš anksto, kai darai bet kokio pobūdžio vertinimą, mes garantuojame, kad mes padarysime viską, kas būtina, Kad esate patenkintas.

Žymos: "apple" chargering kabelis, "mac" apple įkroviklį, "ios" lightning-usb adapteriu, ryškus žaibas kabelis, basues usb žaibas, usb "flash" diską, oem žaibo kabelis, įkrovimo kabelius, mobiliojo, cabl iphon, apple kabelis žaibo originalas

Jungtis B Žaibas
Maksimali Srovė 4A
Paviršiaus Medžiaga PVC
Jungtis A USB A
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai