WiFi Smart Wall Šviesos Jungiklis Stiklo plokštės RF433& "Wi-Fi Smart Gyvenimo Tuya APP" Nuotolinio Valdymo pultas Veikia Su Alexa "Google" pradinis 1/2/3 Gauja

w62657

€10.01

-4.29

€14.30

-30 %

Nauja prekė

Sienos Touch "Jutiklis" Smart 1/2/3 Gauja "Wi-Fi" Šviesos ES Tipo Jungikliu, Nuotolinio Valdymo RF433

Darbas Su Alexa, Google Namuose

Pagal Moes

Produkto Savybės:

1. RF433 Remote Contro l : Su šiek tiek pakeista išvaizda, kaip tradicinių jungiklis, tai stiklo plokštės touch jungiklis gali būti lengvai kontroliuojamas RF433 Valdytojas, kartu su sieninės siųstuvas ar tradicinis nuotolinis valdymas.( Pastaba:parama standarto kodas 1527 )

2. Smart App Nuotolinio Valdymo pultas : Patogiai kontroliuoti savo šviesos ir apšvietimas indikatorius su free mobile "Smart Gyvenimą" phone " Programėlę, nesvarbu, kur esate.(Suderinama su "Android" &iOS.)Taip pat,jūs galite lengvai pasidalinti ja su savo šeima kontroliuoti jūsų žibintai kartu su Smart App.

3. "Hands-Free Valdymas Balsu: Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balsu, kai jūsų rankos yra ne nemokamai,suteikiant savo smart gyvenimą su daug patogiau.

4. Ne trukdyti Valdymo Režimas: Skiriasi savybės nuo tradicinės bendrą jungiklį,šis pažangus jungiklis gali būti kontroliuojama įvairiais būdais, vienas su geriausią vertę.Kiekvieną kontroliuoti būdu, gali dirbti savarankiškai,teikiantis daug patogiau ir išsamios kontrolės režimą, kad jūsų išmaniųjų namų.Jei esate pasirengę,galite tiesiog naudokite palieskite mygtuką, norėdami kontroliuoti jūsų žibintai tiesiogiai.

5. Laikmačio Nustatymas: Imtis visiškai kontroliuoti jūsų namams ir Biurui šviesos protingai su laikmačio funkcija, jūsų App", kuri valdo 5+1+1 dieną programuojami grafiką leisti jums planuoti tikslaus laiko, iš anksto posūkių žibintai įjungti arba išjungti automatiškai.Automatinio įjungimo/išjungimo funkcija siūlo jums atgalinės atskaitos funkciją-1 min/5mins/30 min/1hour ir kt.

Dėmesio: Šis pažangus jungiklis, reikia neutralaus laido jūsų jungiklis dėžės tinkamai veikti.Be to,įrenginys palaiko tik 2.4 G tinklas.Prašome don ' t prisijungti prie 5G tinklo arba hibridinis tinklas.

Pakavimo Sąrašas

MOES Smart Stiklo Skydelyje Palieskite Mygtuką(1Pack)

2*Varžtai

Greitas montavimas vadovas

Instrukcija anglų kalba:

https://drive.google.com/file/d/1VZY76tbjgOeAEclKW0_ct81ZMcLFFeDy/view?usp=sharing

Daug Būdų, Kaip Jūs Galite Mėgautis:

RF433 Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis

Programuojamas Tvarkaraščiai

"Hands-free Valdymas Balsu

APP Nuotolinio Valdymo

Konsultavimas, mūsų išsamią instrukciją,jūs galite lengvai įdiegti.

Žymos: namų, nuotolinio rf433, relė tuya smart, mini interruptor wifi smart gyvenimo, ir remote "google" pradinis, vartų lempa saulės, moe jungiklis, rf433 nuotolinio valdymo lizdo, programuotojas alexa, 4 gauja smart switch

Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Darbinė Įtampa AC100-240V,50/60HZ
Paramos Sistema "Android\ "iOS"
darbinė temperatūra 0 Celsijaus~40 Celsijaus
App Smart gyvenimas/Tuya
Modelio Numeris WiFi+RF433 Jungiklis
Masto 1
Prekės Pavadinimas MOES
Energijos suvartojimas Mažesnė arba lygi 0,5 w
Balso kontrolė "Amazon" Alexa Echo/ "Google" pradinis
Belaidžio Tipas "Wi-Fi" 2.4 GHz
Įėjimo įtampa AC100-240V,50/60HZ
Vardinė Apkrova Bendra apkrova 3500W
Savybės Lizdas
Srovės Tipas 10A
Valdymo Kanalai 2 Kanalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai