Blizgus Nagų Dailės Lentelę, Mat, Sulankstomas Nagų Vertus, Mat Salonas Praktikos Kilimėlis Nešiojamų Nagų Įrankis

w62871

€8.02

-2.81

€10.83

-25 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Subtilus Dizainas: patvarus naudoti.Mados stilius, taip pat gali papuošti savo darbalaukį ir padaryti jūsų stalo shinny.

Nešiojamų ir Lengvas: Svoris: 180g.Galite roll nagų dailės lentelė kilimėlis aukštyn ir įdėti jį į savo maišelį, kuris yra labai patogu.

Roll tai Kaip nagų dailės vertus, pagalvės, išspręsti problemą, kad jūsų rankos jaustis pavargę po dažymo jūsų nagai ilgą laiką ir kad jums patiks jaukus manikiūro procesą.

Atsiskleisti - Kaip motina, siekiant apsaugoti savo darbo paviršių nuo dėmių ir išsiliejimai.Apsaugoti savo tuštybės atkarpa nuo makiažo ir nagų lako.

Plačiai Taikyti: geras manikiūro įrankis, skirtas pradedantiesiems ir profesionaliems naudoti salonas, nagų mokymus, nagų dailės ekranas ir kt.Ji yra būtina turėti įrankis nagų mėgėjams ir madingi ponios.A prefektas dovana mergaitėms specialias dienas.

spalva: balta

Medžiaga: kalnų krištolas

dydis: 40x24cm

Pakuotės Turinys:

1*Nagų padas

PASTABA:

Jei norite, kad kalnų krištolas nukristi, neplaukite tiesiogiai.

Kai nagų lakas lašai ant tatamio, tiesiog švelniai nuvalykite jį su šlapiuose rankšluosčiu ar nagų lako valiklis.

Čia gali būti PERTEKLIUS cirkonio krenta, maloniai suprasti.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: nešiojamų kilimėlis lentelė, matinis nagų, nagų stalas stalo, vyrai nagų ranka, stalas nagų, ranka mokymo patirties nagu, modren stalo užtiesalai, staliukas ruda, nešiojamų nagų manikiūro stalą, dizainas nagų įrankiai

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai