500Pcs 3inch Pripučiami Mažas Balionas Apvalus Oro Balionus, Gimtadienio Vakarėlį Surengė Žaislų Dekoratyvinis Balionas

w62990

€5.35

-3.57

€8.92

-40 %

Nauja prekė

500 detalių su " super "pop efektas" dėl poveikio!!!Su šiuo vandens bomba rinkinį, turite per trumpiausią laiką didžiulis apkrovos žaisti įdomus!Su Mega-Šalis Nustatyti, jūs esate pasirengęs už kiekvieną vandens bombų mūšį.

Super elastinga ir lengvai, kad mazgas: Užpildymas yra vaikų žaidimas ir labai greitas.Vandens Pradžios - ir jūs galite užpildyti balionai su vandeniu.Jei vandens bombų yra visiškai pakanka, tiesiog mazgas juos, padaryti.Tai geriausia sugauti visą vandens balionus į kibirą, pripildytas vandens, kad jie trunka ilgiausiai ir negali pertraukos ant žemės.

Vasaros įdomus jaunas ir senas: išradinga atsigaivinti karštomis vasaros dienomis, nenuostabu, vaikų gimtadienius ir partijų bei garantuotų vandens pramogos jaunų ir senų.

Medžiaga: Balionai, pagaminti iš ekologiškos natūralios gumos latekso.

Tiekimo apimtis: 500 super elastinga vandens bombų ryškių spalvų: violetinė raudona geltona mėlyna oranžinė rožinė, žalia.Dydis vienas balionas didžiausias (su vandeniu): 17cm x 10cm.Dydis vienas balionas (be vandens): 5cm x 2cm.

Žymos: jazminų kostiumas pynė, foxeer 4 k box kameros, foxeer monstras v2 kit, vaikai gėlių mergaitė kaukė, jumpsuit shoulderless, ipad stylus pro šepetys, "foxconn" e75 kabelis 6ft, sąsajos diagnostikos, led didelės galios latern

Klasifikacija Ballon
Medžiaga Latekso
Proga Motinos Diena
Forma, Stilius Ovalo formos
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Skaičius, Vnt 500pcs
Modelio Numeris X9355

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai