Bižuterijos Real Cool Aukso Mados Inkaro Žiedas Geros Kokybės Dviratininkas Žiedas 316L Nerūdijančio Plieno Papuošalai

w63154

€3.96

-0.87

€4.83

-18 %

Nauja prekė

Apmokėjimas:

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir jis yra labai saugus būdas.Prieš mokėti įsitikinkite, kad laivybos adresas ir telefono numeris yra teisingas.Ačiū.Pristatymas: Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje EMS/DHL/Kinija Paštu, oro paštu/Hongkong Post oro pašto. -------------------------------------------------------------------------------------- Mes išsiųsti prekes kinija po oro pašto laisvai, nebent jums pasirinkti kiti siuntimo būdai. (Prašome leiskite mums žinoti prieš jums, kad produktai) taip pat galime pasiūlyti EMS arba DHL pristatymas nemokamai, jei nurodymas yra daugiau kaip 500 dolerių . (jei užsisakote daugiau nei $500,mes peržiūrės pristatymas nemokamai, tada jūs galite atlikti mokėjimą)

Jei mes pristatyti prekes DHL,Tai trunka apie 4-12 darbo dienų atvykti.

Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mes išsiųsti prekes jums per 3 dienas po apmokėjimo,nemokamas pristatymas per china post " oro paštu.

Grąžinimo Politika: 1. Jei mes išsiųsti negerai, arba sugedusį elementą prie jūsų, prašome susisiekti su mumis.Mes bus būti atsakingi už grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Jei per 35 dienas negavau savo daiktą, prašome susisiekti su mumis.Mes patikrinkite pristatymo informaciją.Kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ačiū jums labai. 3. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis.Suteikite mums galimybę ištaisyti klaidas.Mes padarysime viską, kas įmanoma išspręsti jūsų problemą.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: bmw e39 padidinti, bezel 2020 tendencija, rutuliai susiduria mielas, automobilių radiatorių e34, bmw e39 highbeam, beisbolo bel air, automobilio radijas newsmy, kamuolius putos balta, camera dome imou

Lytis VYRAI
Formos\modelis inkaras
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Stilius Klasikinis
Proga Šalis
Nustatymo Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas Rany&Roy'
Modelio Numeris R03423
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Žiedai
Medžiaga Metalo
Paviršiaus Plotis 20mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai