Automobilių Galinis Bamperis Raštas Guard Lipdukas Gumos Juostelės VISUREIGIS Apdaila Padengti Automobilių Priedai, Galinio Buferio Raštas Palangės Plokštės Automobilio Stiliaus

w64020

€6.43

-2.75

€9.18

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

Nulio įrodymas – Galinio buferio apsauga yra pagamintas iš gumos, apsaugotų savo automobilius nuo bet erzina įbrėžimų, kai pakrovimo ar iškrovimo.

Universalus Tinka VISUREIGIŲ, Sunkvežimių, Paėmimas ir dauguma automobilių."PASIDARYK pats", bet kuriuo metu, galima naudoti keliose vietose.

LENGVA ĮDIEGTI – Pirma, nuvalykite švarus buferio guard paviršiaus, be jokių tepalų ir dulkių ir nugaros apsaugas, tada jums reikia nuplėšti apsauginę plėvelę stipri, lipnios juostos ir klijuoti ant galinio buferio, arba jei norite naudoti.

Naudojimo sritis: automobilių kėbulo apdaila, automobilių durų slenksčio nulio prevencija, kviečiame pedalo apsaugos, galinio vaizdo veidrodėliai anti-scratch, bagažo skyriaus darbuotojas plokštė anti-scratch, automobilių kampe anti-scratch, anti-susidūrimo apsaugos.Durų Slenksčio Nusitrinti Pedalo Raštas.Galinis Bamperis Kamieno Dažų Apsauga.Kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma

Spalvos: Mėlyna, Raudona, Juoda

Dydis: 80 * 900mm, 90 * 1040mm

Pakuotė:

1* nulio bar 1* dvipusis juosta 1* padėti pasta

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

1 .Mes bus išsiųsti jūsų prekių per 1-3 DARBO DIENŲ po patikrinimo mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo.Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jus informuosime iš anksto.

2 .Jei pakuotėje yra prarastas, ir tu negali gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes išsiųsti jums naują vinilo ir naujas sekimo numerį.

3. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti paketą ,visos prekės gali būti stebimi internete!

4. Paprastai pristatymo laikas, bus 14-30 dienų.

Brazilija: Paprastai, pristatymo dieną 14-70 dienų.Kita šalis bus apie 14-30 dienų.Reikia įrodė, PVM mokesčio mokėtojo kodas, arba mes ne mokėti už bet kokius nuostolius už savo sklypo.

Rusija taip pat šiek tiek ilgiau , reikia 14-40 dienų paprastai.

Jei jums nereikia gauti paketą, per 60 dienų, arba 30 dienų savo paketą neturi pakeisti siunta, mes padėsime jums..

5. Jeigu tu negali gauti paketą, ir jūs norite mums išplėsti pristatymo laikas ribotas, jūs galite palikti mums komentarą tvarka.

6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Žymos: svoris bamperis plokštė, ištrinti, Bamperis raštas, automatinis antspaudas, plaukų stilius vaškas, mėlyna bamperis raštas, guminis tarpiklis, bamperis apsaugoti, guard kelio, automobilių durų raštas

Elemento Plotis 8cm
Elemento Aukštis 0.5cm
Features3 Automobilių Apdailos
Specialios Funkcijos Dvipusis Juosta
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas PVC gumos
Modelis, Metai 2019
Pavadinimas Universalus Automobilių Black Galinis Bamperis Palangės
Modelio Pavadinimas /
Features4 Automobilių Reikmenys
Prekės Svoris 160g
Elemento Tipas Optikos Bagetai
Elemento Ilgio 90cm
Features1 galinio bamperio juostos
Features2 Bamperis raštas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai