LOFCA Kūdikių Silikono Teether, "PASIDARYK pats" Baby Kramtyti Karoliai, Žaislai, Todėl Asmenybės Žindukas grandinės Maisto kokybės Silikono Granulių Rinkinys

w64133

€3.96

-0.94

€4.90

-19 %

Nauja prekė

*Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Lofca- "meilė ir priežiūra", yra gerai žinomas prekinis ženklas priimant maisto kokybės silikono priedų iš karoliukai,apyrankės, bangle ir karoliai.

Pirkėjo dėmesį:

1.Paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2.Galite atnaujinti išreikšti pristatymas didmeninė kad trunka tik 3-6 dienas. 3.Visas prekes mūsų parduotuvėje galima rinktis spalvas,nepamirškite palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis, kai jūs pateikiate užsakymą,kitaip bus siųsti atsitiktinių spalvų. 4.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Žymos: kūdikis, berniukas, kramtyti žaislus, silicio teether, silicio karoliai kūdikiams kramtyti, teether, babi punktas, kūdikių losjonas, mezgimo žaislas, kūdikių toya kramtyti, granulių silicio, baenie "pasidaryk pats" baby

Amžius > 4 mėnesius
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Vieną pakrauti
Funkcija teether
Formos Gyvūnų
Modelio Numeris DS02
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas LOFCA
Individualų Tipą Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai