Magnetinio Tvirtinimo Prie Sienos Tablet Stovėti Pro Oro Magnetas Absorbcijos Principas Patogumo, Norėdami Pasirinkti Ir Vieta Remti Visus Tabletės

w64197

€7.82

-2.9

€10.72

-27 %

Nauja prekė

Savybės:

Prašymas

Metalinės plokštelės su stipriais klijais, lipdukai saugiai pritvirtinti prietaisą ant plokščio paviršiaus, pvz., tokių kaip sienos, plytelės, tapetai, medžio, stiklo, plastiko, odos ir kt.

Apvalūs ir lygūs marža

Magnetinio planšetinio kompiuterio laikiklį bus saugiai apsaugoti savo įtaisai, ar rankose nuo braižymo su apvalūs ir lygūs kampai.

Lengva naudoti

Magnetinio planšetinio kompiuterio laikiklį lengva pritvirtinti ir nuimti nepaliekant likučių.

Antikorozinės medžiagos

Magnetinio planšetinio kompiuterio savininkas priima plonas ir lengvas dizainas, prabangus kūrinys, antikorozinės ir atsparumas dilimui.

Suderinamas

Tinka beveik visų tablet kompiuterius ir mobiliuosius telefonus. ( Jei planšetinis kompiuteris yra didesnis nei 10 cm, turi būti nustatytas du magnetai, laikikliai. )

Techniniai duomenys:

Tipas: Magnetinio Planšetinio Kompiuterio Turėtojas

Kiekis: 1PC

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda ir Godumas/Juoda ir Raudona/Juoda ir

Dydis: 5.5*5.5*0.52 cm/2.16*2.16*0.20 oz

Grynasis Svoris: 80g/oz 2.82

Pakuotė:

1 * Magnetiniai Planšetinio Kompiuterio Turėtojas

Žymos: tvirtinimo magnetinio tablet, oro ritulio puck, prie sienos tvirtinamas tablet poe, "ipad" tvirtinimo prie sienos nuotrauką, tabletę wall mount metalo, "ipad" stovas su užraktas, antgalis smt, 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos grožio ir žvėrys, sienos tablečių, savininkas tablet

Pakuotė Taip
Medžiaga Metalo
Kilmės ES(Kilmės)
Modelio Numeris QW-96
Prekės Pavadinimas powstro

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai