18 V Akumuliatoriaus Adapteris Su USB Įkrovimo lizdas Bevielis Plug Įrankiai Konvertuoti Į Li-Ion Įkroviklis Įrankis Konverteris Baterijas

w64629

€11.98

-4.21

€16.19

-26 %

Nauja prekė

Ypatybė:

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės !

Tipas:Baterija Konverteris Adapteris

Modelis : MT20RNL

Vardinė įtampa 18 V

Nominali srovė: 3 A

Dydis:13*12*10cm

Suderinamas su RYOBI 18V BELAIDŽIO PLUG ĮRANKIAI.

Paketas Apima :

1 x Baterija Konverteris Adapteris (ne baterija)

WARRIN:

Rizikai sumažinti rimtų sužalojimų, savo ruožtu priemonė, išjunkite ir išimkite bateriją su adapteriu prieš priimant bet kokius koregavimus ar pašalinti/įdiegti priedų ar aksesuarų.Atsitiktinio paleidimo, gali sukelti žalos.

Nelaikykite ir negabenkite adapteris su baterija sumontuoti taip, kad metaliniai daiktai gali kreiptis susiduria akumuliatoriaus gnybtai ir rezultatas-trumpas sujungimas ir gaisras .

Naudokite tinkamas baterijų adapteris, dėl netinkamo baterijos gali sukelti adapterio žalą.

Naudojant adapterį netinka mašinos gali sukelti gedimus arba pakenkti elektros įrankis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: priedu makita, 7 colių lcd skydelis, rankiniai įrankiai, 18v baterija, dewalt įrankis, brolis karka adapteris, m18 milwaukee, belaidis įrankis, baterijos, adapteriai, epson l 210 spausdintuvo rašalas, bosch ixo įkrovimas

Modelio Numeris Baterija Konverteris Adapteris
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai