- FOCUS /MONDEO 2009-2011 GPS MP3 MP4 BT Pastatytas radijo Juodos Spalvos Windows CE 6.0

w65416

€180.82

-81.24

€262.06

-31 %

Nauja prekė

Pasirinktinai:

1.Paramos DVR Funkcija :Parama DVR priekyje,tai leis jūsų kelionę daugiau saugumo. 2.Paramos DAB Išorinio Imtuvo (Veikia Toush Screen) 3.OBD Paramos PSSS, įdiegus psss, galite patikrinti padangų slėgį automobilio dėl mūsų gaminio ekraną. 4.Paramos TV:gali palaikyti DVB-T2/ISDB-T,su mūsų DVB-T2/ISDB-T box ir jungtis,gali veikti mūsų automobilių DVD ekranas 5.Paramos galinio vaizdo kamerą,kai jums sustabdyti automobilio, ji veiks automatiškai,tai gali rodyti revering kelio.

GPS MP3 MP4 BT Pastatytas radijo FOCUS /MONDEO 2009-2011Siliver Colo Windows CE 6.0

Vairas Kontrolės

Suderinama su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Lengva perjungti dainas, kanalo ir garsumas jums saugiau ir maloniau kelionę.

Palaiko kelias kalbas

Palaiko kelias kalbas ,iki 70 Nacionalinių Kalbų.

DUK

Klausimas, Ar Darbo vairo eigos kontrolė?taip, žinoma,ji veikia puikiai .Klausimas, B, kodėl mes prašome klientų prietaisų skydelio(senas radijo)?mes turime patikrinti, ar rėmas yra tinkami, ir Mes turime mūsų pačių gamykloje ir profesionali komanda.Mes ne tik parduodame, bet ir gerai dirbti po pardavimo.Mūsų bendrovės principas yra "mėgaukitės savo automobilio gyvenimą" Klausimas, C Apie paslaugą?Mūsų pagaminti turi 3 metų garantiją, ir bet kokių klausimų, galite klausti, mums ,Mes turime profesionalių inžinierių

Patikrinkite prieš pristatymas

Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tokia pati, kaip ši nuotrauka, kaip toliau galite sumokėti tiesiai todėl, kad mes organizuojame pristatymas jums .

GPS Navigacija

Naujausius žemėlapius duomenis 45 Rytų ir Vakarų Europos šalių ir LV duomenų Bazėje.Pastaba: Mes taip pat turime GPS, JAV, Kanada, Izraelis, Australija,Naujoji Zelandija, jungtiniai arabų emyratai ir Afrikos Šalių.

SPRENDŽIANT GALIA :800*480

800*480 high pikselių tankis suteikia nuostabiai ryškių ir vaizdo efektų, o jutiklinis ekranas suteikia nepaprastai skysčio ir tuitive operacija.

Darbas su priekine kamera

Priekinis usb kamera su skaitmeninio signalo apdorojimo vaizdo procesorius įdiegti fotoaparatą galite valdyti dvr ekrane.

APVERSTAS VAIZDAS

Atvirkštinio automobilių aiškumas gali būti vertinamas po automobilio licencijos numeris.

Paramos PSSS

Reikia nusipirkti PSSS atskirai Gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo.

"Bluetooth"

Skambinimas laisvų rankų skambinimo /Bluetooth muzika

Stereo Bandymo Etapas Schema

Mes tikriname kiekvieną automobilį, dvd, prieš išsiunčiant įsitikinkite, kad jums bus gauti dasaita nuostabus.Patikrinkite, bandymo etapas taip: 1.Galia-2.Pradėti logotipas-3.Prieškrūvio Žemėlapio-4.GPS Bandymų-5.Radijo Bandymų-6."Bluetooth" -7.Muzikos Bandymai-8.Interneto Bandymų-9.Gudrybė, Putplasčio Pakuotės-10.Kartoninė Pakuotė

Po pardavimo

Pirmoji situacija: gauname-patikrinti prekių-jokios žalos-ženklas, pavadinimas patvirtinti-sandorio sėkmę.Antra situacija: gauname-patikrinti prekių-Žalos ar blogo produktai-fotografuoti - Teikti sertifikavimo laivybos bendrovės-Siųsti mums-mes gavęs paketą-Grąžinti grąžinti į jūsų sąskaitą.

PREKĖS ŽENKLO ISTORIJA

ZWNAV Aukštos klasės Markės Auto Dalių Rinkoje Aotsr yra įsipareigojusi gaminti aukštos klasės , ekonomiškas auto dalys,pavyzdžiui, AUTOMOBILIŲ DVD sistemos, AUTOMOBILIŲ, RADIJO FASCIJĄ ,CAR DVR,AUTOMOBILIŲ BELAIDŽIO KROVIKLIO,...ir t.t.Mes turime gamyklų ir nepriklausomi R&D komandos, kurti ir gaminti išskirtinės privataus modelio produktų individualų konfigūracijų.Su aukštos kokybės produktais, puikios išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo ir daugiau nei dešimt metų patirtį rinkos.AOTSR pasiekė puikių laimėjimų, įgijo didžiulę pardavimo ir gerą reputaciją visame pasaulyje.

Žymos: "linux" windows phone", logotipas ford focus 2008, ford crown "android", automobilio radijas " mitsubishi pajero, ford šalis, ford mondeo, sandėlyje, ford mondeo iv priedai, mondeo, kabelinės radijo ford mondeo mk3

Sertifikavimo CE
RAM 256Mb
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Galia 4*50W
Dėmesio Metus 2011
Automobilio radijo grotuvas - FOCUS /MONDEO 2011
Sąsaja RCA
Automobilinis dvd grotuvas - FOCUS /MONDEO 2009
ROM 64G
"Ford Modelis DĖMESIO
Prekės Pavadinimas ZWNAV
OSD Kalba lietuvių
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis FORD
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
Rezoliucija 800*480
Prekės Svoris 5kg
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 7"
automobilio radijo, gps - FOCUS /MONDEO 2010
Radijo RDS Parama
Din Vienas Din
Max Išorinė Atmintis 32G
carplay Parama
TF/Micro SD Lizdas 0
Elemento Dydis 7 colių
automobilių padalinys - FOCUS /MONDEO 2009-2011 M.
Medžiagos Tipas ABS
WIFI/3G/4G
Vairas kontrolės Parama
Specialios Funkcijos TV
Įtampa 12V
automobilių padalinys " daugiaformačių - FOCUS /MONDEO
Modelio Pavadinimas 7202

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai