ADC225 12V 24V Pavaros + Variklio Greičio reguliatorius ESD5500E + Magnetinio Pasukti Greičio Jutiklis MSP675 Dyzelinas generavimo prietaisas Gubernatorius Rinkinys

w65693

€115.06

-76.71

€191.77

-40 %

Nauja prekė

Į ADC225 Variklio Cilindras yra elektromagnetinio valdymo įtaisas, kuris gali būti integruotas į uždarą kilpą kontrolės sistema.Variklio kontrolės sistemą galima apibūdinti taip.Elektrinį signalą generuoja magnetinį greičio daviklis, kuris yra proporcingas variklio greičio nustatymas yra ne lygus, pakeisti dabartinę iš greičio kontrolės skyriaus pavaros pasikeis magnetiniai jėgos pavaros.

Sukimosi pavaros velenas bus tada reguliuoti kuro į variklį ir sukelti variklio greitis lygus nustatytam variklio nustatymas.Veleno sukimosi yra proporcinga sumai, pavaros dabartinės ir šakinių vidaus pavasarį.

Kadangi dizaino neturi stumdomų dalių ir yra visiškai sandarūs, puikų patikimumą rezultatus.Viena spyruoklė yra naudojamos, siekiant pagerinti patikimumą.Jokios priežiūros, yra būtina.

Į 5500E Serijos greičio kontrolės vienetas yra visi elektroninis prietaisas, skirtas kontroliuoti variklio greitis su greito ir konkretaus atsakymo.

1) Darbo Įtampa: 12-32V

2) Išėjimo Srovė: 0-5A

3) Greičio Jutiklio Signalas: 0.5-120V RMS

4) Temperatūros Diapazonas: -40~85C

5) Ralative Drėgmė:

MSP675 Magnetinio Pasukti Greičio Jutiklis Pasiimti Siuntėjas Žiedas Pavarų Dantų 5/8 - 18 UNF-2A

1.FuChuang bus išsiųsti jūsų užsakymą per kelias dienas.Jei produktas yra pritaikytas, galite gauti pranešimą requireing pratęsti laiko, dėmesio.

2., Jei jums nereikia gauti savo pirkinį per 60 dienų, galite prašyti grąžinti visą iki užsakymo įvykdymo.

3.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Kaip Ekonomikos ir Paprasta lygio Logistikos trunka labai ilgai ir lengvai trūksta sklypas, aš siūlau jums pasirinkti Standartinį arba Pagreitintą lygio. (Žr. lentelę žemiau duomenys).

5.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

* Jei jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti savo 5-ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimus ir naudingas pastabas.Jūsų nuomonė yra labai improtant mūsų parduotuvėje ir kitiems klientams.

* Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą.Mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: kontrolės generavimo prietaisas, 178f, cng, lpg konversijos rinkinys, giliavandenių žiūrėti, greičio ribotuvas esd5500e, aikštėje vonia vandens filtras, širdies jutiklis, ud 186f dyzelinas variklio dalys., 12 pavaros 12v, dyzelinių variklių mažas

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pavaros ADC225+greičio reguliatorius 5500E+ Greičio Jutiklis MSP675

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai