4pcs Vandens Lelija Pagalvėlė Padengti Monet ' s Dažymas, Persiko Odos Užvalkalas Sofa Meno Pagalvę Apima Miegamąjį Kambarį, Namų Dekoro

w65814

€17.08

Nauja prekė

RM3833378574295190

Prancūzijos Įspūdis, Persikas Oda Pagalvėlė Padengti Monet Vandens Lelija Serijos Aliejaus Tapybai Pagalvės Užvalkalą Kavinė Apdailos Pagalvėlė Padengti

Medžiaga: Poliesteris

Spalva Šeimos: Kaip pavaizduota, kaip paveikslėlyje

Gaminio Dydis: Apie 45x45cm(Maždaug 18inx18in) Pristatymo Kiekis: 4 vnt./Rinkinys

Rinkinį Sudaro: 4 x Pagalvėlių Apvalkalus ( neįskaitant Pagalvės branduolį, kuriame yra tik dekoratyvinės pagalvėlės cove r)

Pakavimo Metodas: NĖRA Mažmeninė Langelį.Saugiai supakuota naudojant Pearl plėvelės maišelį.

Maloniai Patarimas :

Plytelių Matavimas: Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, Ačiū! (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir t.t., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Dėl skirtingų partijų gamyklos, kiekvienos partijos produkto pakuotės grafika ir tekstas bus šiek tiek kitoks, Vidaus produktai yra lygiai tas pats.

Prašome Atidžiai Perskaityti logistikos pristatymo laiką ir įsitikinkite, kad turėsite pakankamai Perdavimo Metu, jei jūs turite aukštą reikalauja dėl prekių Pristatymo metu, prašome pasirinkti logistikos režimas greičiau.Labai dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: menininkas pagalvė, kustuv pagalvę padengti, menininkas kėdė, lygiosios padas, grafinis pieštuko, logotipas pagalvę padengti, kanto pagalvę padengti, barzda papuošalai, aqua kremas, kėdė menininkas

Formos Aikštė
Technics Audiniai
derliaus pagalvėlės šiaurės pagalvė
Naudoti Automobilis
Prekės Pavadinimas jembroi
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
pagalvė magic žalia pagalvė
Modelio Tipas scenic
Prancūzijos įspūdį Monet Vandens Lelija
Modelio Numeris 45x45cm
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Kita
modelis SPAUSDINTI
Pagalvėlė Padengti 45x45cm Namų Dekoro Pagalvė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai