Naujas nešiojamas 120DB Garsiai Wireless Touch " Jutiklis Durų Rankenos Įrašo Signalo tonas Saugumo Dizaino Karšto Parduoti geros kokybės karšto pardavimo

w65978

€2.42

-1.14

€3.56

-32 %

Nauja prekė

Savybės:

1.Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

2.120 db vakarienę garsiai žadintuvo skambėjimo.

3.Su šiuo signalizacija įdiegta jūsų namuose, biure, fabrike, kai durys ir langai atidaromi vaikai ar vagystės, tai bus signalas, galite patikrinti, saugos.

4.Likti viešbutyje, galite įdiegti šią signalizacija, ant langų ir durų, ji bus apsaugoti jus, patikrinti, priimti signalą su jumis kitą kartą naudoti.

5.Nereikalauja specialios vielos.Tiesiog pakabinti vidaus durų rankenos, atidarykite perjungti, auskarų signalas bus panika išjungti kokių nors nepageidaujamų įsibrovėlių, paliekant jums ir jūsų namų gerai apsaugoti.

Naudojimas:

Kai reikia naudoti signalą, tik įdėti jungiklį į "ON" padėtį, ir signalizacijos prietaisų stand-by.Kai durys ar langas yra, palietė, jis bus iš karto daro garso signalą.Ir garso nebus sustabdyti, kol jungiklis perjungtas į "OFF" poziciją(9V baterija yra įrenginio viduje, pakeiskite nauju, kai pradinį baterija yra naudojama).

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Grynasis Svoris: 55g

Kabelio Ilgis: 10,7 cm

Dydis: 9.9 L) x 5,4(W) x 2,5(H)cm

Maitinamas 9V baterijos (neįtraukta)

Pakuotė:

1 x Paliesti Durų Rankenos Įrašo Apsaugos Signalizacijos

Žymos: signalizacijos durų, atidaryti jutiklis, signalizacijos langą, durų atidarymo jutiklis, signalo jutiklis belaidis, namų jutiklis, signalo jutiklis, durų jutiklis, 433mhz durų jutiklis, Signalizacijos durų jutiklis

Skambinti Tipas Belaidžio
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris /
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai