60W 7 Colių 360 Laipsnių Belaidžio Nuotolinio Valdymo pulto Led Prožektoriai, Jūrų Paieškos Šviesos 12/24v Sunkvežimių Off-road 4x4 Valtis

w66145

€50.33

-5.59

€55.92

-9 %

Nauja prekė

60W 7 Colių 360 Laipsnių Belaidžio Nuotolinio Valdymo pulto Led Prožektoriai, Jūrų Paieškos Šviesos 12/24v Sunkvežimių Off-road 4x4 Valtis

Specifikacija: LED Galia:60 W darbinė Įtampa: 12/24 DC Vandeniui norma: IP 67 Kūno Spalvos: Juoda,Balta Spalvos Temperatūra: 6000K Medžiaga:lieto aliuminio, plastiko ir kt.Lęšių medžiaga:PC Šviesos:30 degee vietoje pluošto 30000 valandų virš tarnavimo laikas Matmenys:7inch

paketas apima:

1 x 7inch 60W LED Paieška Šviesa

1 x Nuotolinio valdymo pultelis ( baterijos neįtrauktos)

Pažymėti:

Baterija jūsų galite įsigyti savo vietos rinkoje, taip yra informacija apie baterijas

PI970

Elektros Talpa: 55 mah

Įtampa: 12V

Dydis: 10*10*28 mm

Iki 30.000 valandų tarnavimo laikas

Neperleidžiama,grūdintas,objektyvas

Premium,šilumos išsklaidymo,dizainas

Aukštai,intensyvumas,ultra,ryškus Led

IP67,Aukštos kokybės,kovos su korupcija,diecast,aliuminio korpusas

100% atsparus vandeniui, dulkėms & quakeproof ekstremalių aplinkos

360 laipsnių posūkis į kairę ir į dešinę kampas

120 laipsnių aukštyn ir žemyn kampas

50 metrų nuotolinio valdymo

apie 200-300meters apšvietimas

Naudojimas:

Off-Road transporto priemonėms:4×4,ATV,SUV,UTV,sunkvežimių,Fork lifto,traukinių,laivų,autobusų,cisternų

Inžinerijos transporto priemonių:Ekskavatoriai,kelių ritinio,buldozerių,kranų ir kasybos sunkvežimių ir kt.

Transporto priemonės:Fireengine,policijos automobiliai,gelbėjimo priemonės,ryšių, transporto priemonės,karinės ebs.

1.Klausimas:Kodėl ne jūsų paieškos šviesos turi baterija?

A:Dėl apribojimų baterijų kiekvienam logistikos, mes negali siųsti jums baterijas į šio produkto.Jūs galite nusipirkti 12v baterijų, jūsų vietinėje parduotuvėje.Jei jums sunku nusipirkti baterija savo srityje, mes galime parduoti jį jums.

2.Q:Kaip ilgai užtruks man pamatyti, atnaujinimas, logistikos informacija, kai jums užpildyti laivybos skelbimą ant platformos?

A:sklypų siunčia DHL, UPS, TNT, "Fedex", AVS ir Aramex.Bendroji klientų aptarnavimo atnaujins logistikos informacija tris dienas po pristatymo pranešimą yra užpildytas ant platformos.Kinija Paštu registruotu Oro Paštu ir Kinija Paštu Oro Sklypo Šių dviejų metodų paprastai atnaujinamas per vieną savaitę.prašome palaukti kantriai.

3.Q;I negavote prekės po siuntų pristatymo.Ką turėčiau daryti šiuo metu?

A:visų Pirma, jums susisiekti su pardavėju laiko, mes padėsime jums sekti logistika.Jei sklypas yra ne išsiųstos, mes operatyviai išsiųsti logistikos įmonė.Jei paketas yra pamestas, mes savintis.

4.Q:Kai aš gavau siuntinį, išvaizda sklypas buvo rimtai pažeistas.Ką turėčiau daryti?

A:yra du būdai.Pirma, kreipkitės į vietinį pašto skyrių pateikti ieškinį.Antra, nėra ženklas, pirmiausia, atidarykite sklypas, norėdami pamatyti, jei kažkas viduje buvo sugadinta, tada fotografuoti ir susisiekti su pardavėju laiku.

5.Q:Mano produktas buvo suskirstytas tam tikrą laiką.Bus pardavėjas, duok man kompensacija?

A:garantijos laikotarpis, už mūsų produktai yra vieneri metai.Per šį laiką, jei jūsų produktas negali būti naudojamas įprastai, prašome siųsti produkto nuotrauką ar įkelti vaizdo įrašą į pardavėjas, mes pamatysime, ar tai yra dirbtinis žalą, arba, kad produkto kokybė pati.Tada faktinei situacijai.

1.Mes priimame T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,L/C ir kt...Mes priimame visais mokėjimo būdais, yra saugus ir taikoma www.pajudek.lt Paslaugų Įkeitimas.

2.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo groti jūsų užsakymą.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 4.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti, ačiū.

1.Pasaulyje Pristatymas, Prašome pastebėti, kad yra ir bus $20 už papildomą siuntimo išlaidų, jei jūsų sritys yra atokioje vietovėje.

2.Paketas bus išsiųsti per 3-7 dienas.

3.Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono .Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

4 .Jei norite pakeisti pristatymo adresą, pls palikti žinutę Pranešimų.Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Pardavėjo pristatymas metodas apima šiuos metodus: 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3.Įrodymai Vadovas: 1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo. 2).Video neveikia lemputes Jei nuotraukos nėra įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū. 4. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos. 5.Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.Pažymėti: Dirbtinai sugadintas nėra įtraukta grąžinimo politikos.

Žymos: valtis lempos, priekabos sunkvežimių, 24v led sunkvežimis, offroad vyrai, 24v led žibintai autobusų, lempa led, off road, spote led 12v, jautis dirželis, led

Dydis 7 inch
Pozicija Vidurinis
Medžiaga Lieto aliuminio, plastiko ir kt.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Įtampa 10-30V DC
Spalvos Temperatūra 6000K
Tipas Darbo Lemputė
Tarnavimo Laikas virš 30000hours
Patekimo Apsaugos IP67
darbinė temperatūra Nuo -40 iki +80 laipsnių Celsijaus
Opitonal šviesos vietoje šviesos
Prekės Pavadinimas OVOVS
Automobilio Modelis Visureigių,sunkvežimių,4x4,ATV,SUV,4x4,transporto priemonės, automobiliai,4WD
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 60W
Pavadinimas 60W Led Paieška Šviesa
Spindulio Kampas Vietoje
Laipsnis 30 Laipsnių
Garantija 1 Metai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai