Vestuvių Eilėje Runner 3FTx15FT Royal Blue Bažnyčia, Kilimų Patalpų Lauko China Kilimai Grindų Bėgikų Šalis-M1025

w66155

€13.68

-3

€16.68

-17 %

Nauja prekė

PRODUKTO APRAŠYMAS Funkcija: Produkto pavadinimas: Eilėje kiliminė danga Spalva: Royal mėlyna Medžiaga: Blizgučiai/Glitz + Akių Audinio Tai yra patraukli ir universalus eilėje takelis kad sukuria gražų centru.Prideda puikus apdailos prisiliesti prie bet kokios vestuves ar processional.Bet kokio dydžio/spalvos yra priimtinos, laivų visame pasaulyje.prašome susisiekti su mumis, kaip jūs ieškote, kaip jūsų prašoma.

Pastaba:

1. Kaina: Kiekvieną kaina yra 1 vnt, praėjimų kilimas.

2. Dydis: Prašome perskaityti gaminio dydis informacijos puslapyje atidžiai prieš perkant.Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.)

3. Spalva: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, faktinis spalvos užuolaidos gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, parodyta foto.Tikiuosi, kad jums suprasti.Mes taip pat turime ir kitų spalvų ir atnaujins greičiau..

4. Pristatymas: Pristatymas: Mes siūlome greitas pristatymas metodas, pls susisiekti su mumis, jei jums reikia daiktų, skubiai!Paprastai, mes išsiųsti per www.pajudek.lt standartinis/ 4PX/ ePacket jei svoris po 2 kg, laivybos laikas 10~30 darbo dienas remiantis skirtingų šalių.Jei bendra masė virš 2 kg, mes atsiųsime jūsų sklypo DHL ar kitų tarptautinių express".Laivybos laikas apie 3~10 darbo dienas.

Pls pastaba:dydis 20x20cm yra china audinio mėginys, o NE praėjimų bėgikas, ne, siuvimo krašto.

Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų! ☺

PRODUKTŲ EKRANAS

Spalva Rekomenduoti

Sidabrinė

Balta

Raudona

Fuksija

Šampanas

Dramblio kaulo

Levanda

Bordo

Vidurnakčio mėlyna

PASLAUGA

Atsiliepimai:

Jūsų skatinimas ir palaikymas yra didžiausia motyvacija mums.

·Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, kaip skatinimas!

·Jei turite kokių klausimų ar patarimų apie mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, prieš išvykdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Garantija:

·Mes patikrinti ir pakuotės sklypo atsargiai, kol mes išsiųsti.Jei jums gauti elementą su kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis greitai.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.

Apie muitinės:

· Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.

Pristatymas:

·Rengia laikas: mums reikia 2-7 darbo dienas paruošti jūsų užsakymą.

·Prašome patikrinkite savo adresą ir kontaktinę informaciją.Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, taigi savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų adresą, jei ne, palikite pranešimą apie tai.

♡ AČIŪ UŽ LEISKITE MUMS įsižiebti JŪSŲ UNIKALUS ir ROMANTIŠKA VESTUVIŲ DIENĄ!

Žymos: raudonas kilimas vestuvių, gėlių grindų runner, laiškas kilimų vestuvių, už kanapės vestuvių eilėje runner, prieškambario kilimas runner, yute stalo bėgikų, prieškambario runner, kilimų vestuvių, canva už kilimas, asmeninį vestuvių eilėje runner

Tipas 4 Vestuvių Grindų Bėgikų
3 tipas Praėjimo Runner
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga China Audinys
spalva Royal Blue
Produkto pavadinimas China Eilėje Kilimas
Tipas 2 Vestuvių kilimas
Tipas 1 Vestuvių Eilėje Bėgikų
Tipas Praėjimo Kilimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai