Nauja
Aventik 85FT Svoris Priekį Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Linija Skristi Linijos Pagrindinis Žvejybos Linija

Aventik 85FT Svoris Priekį Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Linija Skristi Linijos Pagrindinis Žvejybos Linija

w66245

€5.83

Nauja prekė

Aventik Svoris priekį Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Liniją su Suvirinti Linijos Linijos ID Aprašymas: Labai mažai ruožas branduolys yra jautresni, jungiantis su daugiau žuvų, nei kada nors anksčiau.Dinaminis siaurėjantys įvairių linija svoriai, geriausias atstumas ir tikslumas Dual-Tone su tech atskaitos taškų, Suvirinti linijos greitai linijos keitimas.Easy line ID priekinėje greitai identifikavimo Puikus tiek gėlo, ir sūraus vandens,Šalto ir vidutinės temperatūros.Tai yra geriausias liejimo linija.Svoris priekį slankiojo dizaino skristi žvejybos liniją.linijos svoris 5 6 7 8 wt ir 95ft ilgai.Specialių siaurėjantys dizaino ir skirtingų core padengti formulės padaryti nuosekliai, tiksliai ir tiksli mesti pagal bet kokios būklės.Svoris-pirmyn linija yra naudinga, ilgai verčia ir geriau tikslumo net vėjuotomis sąlygomis (su suvirinti linijos) .

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: Mes išsiųsti produktų e-Pakelis,tai kainuos 3 dolerius.Ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Nuolaida kartu pristatymas : išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.Grįžti aprašymas: 1. Trijų mėnesių garantija. 2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!

Žymos: musė stiker, musė linijos, 500m nailonas, aventik fly linija, žuvų fly linija, plaukti fly linija, pluošto žuvys, nuskendusių skristi žvejybos linija, musė linija nemokamai, euro skristi žvejybos linija

Modelio Numeris WF Skristi žvejybos linija
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Skaitikliai 85 ft
Su Skale, ar Ne No
Su Valdovas, ar Ne No
Formos Svoris Priekį
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Medžiaga Polietileno
Prekės Pavadinimas Aventik
spalva 6 spalvos jūsų pasirinkimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai