3W/4.5 V Saulės Fontanas, Baseinas, Tvenkinys Saulės baterijomis Maitinamas Kintama Vandens Fontano Siurblys Rinkinį, Skirtą Lauko ir Sodo Apdailai

w67331

€15.84

-8.53

€24.37

-35 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Ilgą Laiką Dirbant: saulės fontanas pagerina trūkumas senoji saulės plaukiojantis fontanas, kuris gali purkšti vandenį, kai saulė yra stipri.Tai saulės fontanas yra įmontuota ličio polimero baterija, kurios gali dirbti 4-6 valandas po to, kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas, ir gali būti purškiamas, kai jo baterija įkraunama per dieną.

2、Idealus Siurblys: Ateina su priedais ir 6 skirtingų pabarstyti vadovai siurblio įvairių vandens srautai.Idealus siurblys birdbath, mažas tvenkinys, žuvų bakas ir vandens cirkuliacijos deguonies.

3、Tinka Kartų: saulės fontanas tinka paukščių vonia, žuvų bakas, mažas tvenkinys, sodas apdaila, vandens cirkuliacijos deguonies, ir pan.

4、Built-in Vandens Lygio Kontrolė: Kai vandens baseine yra vandens, saulės fontanas gali automatiškai sustabdyti darbo.Ji gali būti pradėtas iš karto po to, pridedant vandens nepaleidžiant ir aktyvuoti.Ji yra lengva valdyti ir apsaugo siurblį nuo variklio tuščiosios eigos sumažinti tarnavimo siurblio.

5、Naudojant Pastaba: Įdėkite į siurblį visiškai vandens su juo yra antgalis virš vandens, įsitikinkite, kad siurblys yra fiksuotas tvirtai ant dugno fontanas, siekiant išvengti vibracijos.

Savybės: Konfigūruoti Vandens Trūkumo Apsaugos Funkcija (vandens lygio monitoringo): Kai nėra vandens, siurblys automatiškai nustos veikti, siekiant apsaugoti variklį

Šviesos Aptikimo Funkcija: Automatiškai sustabdyti darbo, kai naktį aptinkamas.

Maksimalus vandens purškimo aukštis: 60cm.Aukštis vandens purškimo bus kitokia, kai skirtingų purškimo galvutės yra prijungtas.

Saulės Skydelis Specifikacijos:

Saulės skydelis įtampa: 4.5 V

Saulės skydelis, galia: 3.0 M

Saulės skydelis dydis: apie Ø 180mm/7.09 į

Siurblio Techniniai Duomenys:

Vandens siurblys įtampa: DC 4.5 V

Vandens siurblio galia: 1,0 W

Vadovas: apie 130cm/51.18 į

Srautas: 240L / H

Baterija Specifikacijos:

Įkraunama ličio baterija: 3.7 V 1200mAh

Baterijos veikimo laikas: 300-500 kartų

Vidinės dėžutės dydis: apie 190 * 190 * 50mm/7.48*7.48*1.97 į

Vieną bruto svoris: apie 380g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Saulės Fontanas

1 x Priedai Krepšys

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: plaukiojantis fontanas baseinas, nardymo siurblys, akvariumas tvenkinys, už fontano siurblys, dekoro fontanas, NooLim, vandens fontanas, krioklys, mėlyna saulės fontanas, fontanas " saulės sodas, fontano vandens

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris sodo fontanas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai