Lauko String Žiburiai Kalėdų Pasaulyje String Žibintai Led Baterija Neperšlampamas Nuotolinio Valdymo Šalis Dekoro Vestuvių

w68404

€5.74

-1.72

€7.46

-23 %

Nauja prekė

Pasaulyje String Žibintai Led Spalvos Lauko String Žibintai, Baterija Vandeniui Su Nuotolinio Valdymo Grupė Vestuvių Dekoravimas

Aprašymas:

Medžiaga:plastikas + elektroniniai komponentai

Tipas:Apšvietimo Sekas

Tema:Lauko Apšvietimas

Rutulio skersmuo:1,5 cm

Pakuotės dydis::15.2*9.2*8 cm

Šviesos spalva:balta šviesa / spalvotas šviesa

Paketų sąrašo: 1*1pcs

Produktas LED galvą skaičius:50 LED

Maitinimo režimas:naudoja 3 AA tipo baterijos, nėra baterijos

Savybės:

1. Produkto funkcijos: 1 visada šviesus, 2 bangos forma, keisti, 3 nuolatinę kaitą, 4 mirgėjimo pakeisti, 5 lėtas flash pakeisti, 6 kaitos pokyčių, 7 svajonė pakeisti, 8 flash keitimas.

2.50 Lemputės.Multi-color pasaulyje string žibintai su 50 permatomas lemputes, pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Bendras ilgis 18 metrų, skersmuo kiekviena lemputė yra 0,7 colio, ilgis kiekviena lemputė yra 0.97, ir išdėstyti kas 3.94 colių.Tai yra mažų pasaulyje string žibintai.

3.Nuotolinio valdymo pultas ir baterijos atvejo-kontrolės. 2 Perjungti Režimus galima led pasaulyje string žibintai, belaidis nuotolinio valdymo pultas ir baterijos atvejo-kontrolės.Jie ne link-gali, gali ne nuorodą į kitą eilutę žibintai.

4.8 Apšvietimo režimų, o laikmatis.Šio lauko string šviesos turi 8 režimus šviesos efektus ir automatinio laikmačio funkcija (palaikyti apie 6 valandas).Jis taip pat yra atminties funkcija, kai jūs paspauskite režimo jums patinka ir paspauskite laikmatis, tada jis liks ankstesnį režimą įjungus vėl.

5.Saugos ir energijos taupymo.Kamuolys išlaiko žemoje temperatūroje, todėl jie yra saugūs liesti be nudegimo pavojus po daugelio valandų naudojimo.Nereikia baterijų.Kiemo pasaulyje string žibintai yra saugūs vaikams ir naminiams gyvūnams.

6.Atsparus vandeniui ir plačiai taikyti.IP44 Vandeniui už pasaulio styginių žibintai.Prieinama visų tipų lauko ir vidaus veikla, pavyzdžiui, vestuvėms, sodas, palapinės, susibūrimai, GRILIS, skėtis, vaišėms, gimtadienio, labai patogu papuošti ir saugoti.

Dydžių Lentelė:

Rutulio skersmuo:1,5 cm

Pakuotės dydis::15.2*9.2*8 cm

Paketą sudaro: 1*styginių šviesos

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: greitai mirksėti led, 3030 led juostos, švyti šalis, gimtadienis led, led šalis, pasakų švyti, švyti led, ledo led juostos, juostelės mus, kamuolys lempa mėnulis

Proga naujieji metai
Kilmės KN(Kilmės)
Žėrintis Laikas Apšvietimo Sekas
Tipas 1 dekoratyvinis string
Medžiaga plastikiniai elektroniniai komponentai
Šviesos Spalva balta šviesa / spalvotas šviesa
Tipas 2 pasaulyje string žibintai
3 tipas Šalis, Vestuvių Dekoravimas
Skaičius, Vnt 1pc
Produktas LED galvos numeris 50 led
Tipas Apšvietimo Sekas
Modelio Numeris 5 m 50 galva, led matinis baltas kamuolys Kalėdų žiburiai
Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai
Rutulio Skersmuo 1,5 cm
Temos Lauko Apšvietimas
Maitinimo režimas naudoja 3 AA tipo baterijos, nėra baterijos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai