Natūralios Odos vyriški Diržo Prabangių Dizainerio Mados Lydinio Automatinė Sagtis, Diržus Aukščiausios Kokybės Karvės Odos Vyriška Dirželis DiBanGu

w68613

€10.84

-7.23

€18.07

-40 %

Nauja prekė

Odinis Diržas

Ma de Pagal DiBanGu

Savybės ir Specifikacijos: Diržas Įstaiga: Pasirinktos Aukštos Kokybės karvės odos Automatinė Sagtis: Pagamintas iš Metalo Diržo Ilgis: Mes Turime Diržo Kūną Nuo 110cm~160cm

Mes Paramos Droshipping

Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks mūsų informaciją.Kviečiame bendradarbiauti su mumis.

Atsiliepimai

-Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Prašome elektroniniu paštu mums arba telefono mūsų prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikiuosi, kad mes galime sukurti gerus ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū.

Grąžinimo Politika

-Jei esate nepatenkintas prekės, rašykite mums grąžinti, arba vėl per vieną savaitę.Visi elementai turi būti grąžintas į pradinę būklę ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.

Susisiekite su mumis

-Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ir kokybės,Pls nedvejodami rašykite mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas.

Pastaba:Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.Ačiū.

Žymos: natrio sulfatas blogai, medienos amatų "pasidaryk pats" vyrai, medienos kristalų tinklai, medienos kreivumą rėmelį, medienos taurės raštas, medienos gręžimo puodeliai, s20fe magneto dangtelis, medienos užuolaidų viešbutyje, s3 2000 disc pertrauka

Occassion Reikalas ; Kasdieninis ; Formalus
Pristatymas 24 Valandas
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Lytis VYRAI
Sagties Ilgis 7cm
Parama Dropshipping;Didmeninė;Mažmeninės Prekybos
Sagties Plotis 5cm
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Diržai Medžiaga Cowskin
Prekės Pavadinimas DiBanGu
DIRŽO ILGIS 110cm,120cm,130cm,140cm,150cm,160cm
Diržo Plotis 3,5 cm
Dizaineris DiBanGu Dizaineris
Modelio Numeris KD-2221-EA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai