Kvadratinėmis Wastebasket Šiukšliadėžės Mažų ir Didelių Dydžio Virtuvės, Miegamojo, Biuro ir Namų Naudojimui

w69449

€4.78

-1.6

€6.38

-25 %

Nauja prekė

Medžiaga: Pagamintas iš patvaraus plieno, vielos tinklelio juoda; sustiprintos su kieto metalo bazės ir kieto apvadu palei dugną ir viršų ratlankio, patvarus ir stiprus.

Paprasta Išvaizda: Akių wastebasket siūlo aptakus pramonės išvaizdą ir paprastus kasdienius patogumo, Švelniai užsiliepsnojo, cilindro formos, su tinkama capacitya populiarus dydis jokių pareigų ar darbo vietos.

Kvėpuojantis Akių Dizainas: su Metaliniu tinkleliu sukuria subtilus skaidrumo, šiek tiek slepia turinį; ir kvėpuojantis akių dizainas, taip pat apsaugo nuo kvapų iš pastato.

Pastaba: 1. Nenaudokite kietus objektus arba teptukus plauti produktus. 2. Prašome naudoti neutral plovikliu, kai skalbimo. 3. Nedėkite produkto arti prie ugnies šaltinio ar atskleisti saulės ilgą laiką. 4. Nenaudokite kitų naudojimo, kad iš gaminio funkcija.

Specifikacijos: Didelis Dydis: 25 * 25 * 32cm Mažas Dydis: 22 * 22 * 30 cm Didelis Svoris: 0,7 kg Nedidelis Svoris: 0.5 kg Medžiaga: antirust viela, Spalva: sidabrinė, juoda, Tipas: Kvadratas

Pakuotės Turinys 1 * Akių wastebasket

Pažadu, Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Žymos: bin aukso, galite šiukšlių, bin šiukšlių, juoda balta virtuvės plytelės, kriaukle šiukšlių, šiukšlių lipdukas, šiukšlių dėžės mini baltas, bin šiukšlių, krepšelis biuras, rožinės spalvos šiukšlių dėžę

Prekės Pavadinimas faroot
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai