Naujas Elektrinis Traukinys Magnetinių Bėgių Hape Garų Era Krovininis Traukinys Klasikinis Vaikų Lokomotyvų Žaislas Thomas BRIO Medinis Takelis

w69706

€4.13

-4.13

€8.26

-50 %

Nauja prekė

Medinės Tvoros Lydinio Elektrinių Lokomotyvų Vaikų Žaislai Gordonas Priekinė Kamera

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Realūs transporto priemonės stiliaus su gyva spalvų atitikimo daro tai puikus žaislas mažai traukinių mėgėjams.

Įdėkite AA baterijos į dugną, vaikų medinis traukinio elektros didelės spartos lokomotyvų žaislų ir prijungti jį prie kitų dviejų automobilių.Elektrinis traukinys juda pirmyn ir atgal su " mygtuką.

Ilgalaikio ir saugaus plastiko medžiagos yra lašas-įrodymas, ir padarys taip, kad ši vaikų medinis traukinio elektros didelės spartos lokomotyvų žaislas mėgstamas dėl savo vaikų per ateinančius kelerius metus.Glaudus ryšys, yra magnetai, kurių teigiamas ir neigiamas poliai tarp automobilių.Jie dera tarpusavyje, kai juda ir negali iššokti.

Norite pagerinti žaidimo, galite įdėti vaikams, vaikams, mediniai traukinio elektros didelės spartos lokomotyvų žaislai ant medinių keliu, kuris yra įdomiau.

Jei turite klausimų apie mūsų vaikai elektros didelės spartos lokomotyvų žaislai, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti greitai patenkinti jus.

Techniniai duomenys:

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Size22X4.7CM

Pakuotė:

1x rinkinys žaislo automobilių įranga

Žymos: medinio traukinio bankas, fidget, brio geležinkelio, thomas twin, brio train, mechanizmas medienos traukinys, amatų medienos, vystymosi švietimo žaislai, bžūp new era, lsi megaraid

Modelio Numeris Žaislas Automobilis Įranga
Masto 22X4.7CM
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas No
Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai