40K RF Kūno Svorio Kūno Slimming Massager Radijo Dažnių Kavitacijos Riebalų Šalinimas, Celiulito Ultragarso Aparatas

w69811

€78.12

-33.48

€111.60

-29 %

Nauja prekė

Funkcija : Greitai vibracijos adipocituose, gaminanti daugybę vakuuminiai maišeliai į ir iš ląstelių.Kūnas paprastai naudoja ir tada pašalinamas iš organizmo. - Suteikia odai deguonies ir organinių mityba, stiprinti ląstelių funkciją, skatina kraujo ir limfos apytaką, aktyvuoti metabolizmą, pašalinti ir minkština apelsinų žievelės audinių, kad būtų pasiekti kūno lieknėjimo ir kosmetikos poveikis. - Naudoti specialių intensyvumo ultragarso technologija pasaulyje, gali būti skiriama nutukimo sprogimo, naudojant procesą, nr. pažeisti kraujagysles, nervus ir audinių. - visas procesas yra baigtas, be operacijos ir narkozės.Tai nesukels nelygios odos.Patogus, neskausmingas, saugus gydymo kursas. - rizikos jokio šalutinio poveikio ir svorio padidėjimas yra gana akivaizdus.Ne invazinis gydymas neturi įtakos normalios darbo ir gyvenimo.Ilgis kiekvienas vadovas yra labai patogu grožio veikti.Tai bus ne sukelti kraujavimą, patinimą ir kraujo stazė.

Produkto aprašymas Produkto kiekis: 42.5 cm * 32.0 cm * 25.0 cm Savybės: kompaktiškas odos, plonas kūno formos.Įtampa: 220-240V Dažnis: 50 hz Galingumas: 110W Svoris: 7,5 KG Zondas: 40K sprogstamųjų galvos, vakuuminė neigiamo slėgio galvą.Dvipolio radijo dažnio zondas (kūno, veido)

Pakuotės Turinys: 1 Rinkinys Body Slimming Massager

Žymos: kavitacijos žievelės, rf įranga, cavit 40k, lazerio lipo, profesinės kavitacijos, 40k kaukolė, warhammer 40k space marines, 80k kavitacijos mašina lieknėjimą, 6 1 kavitacijos, lazerio lipo mašina 2020 m., ultragarso aparatas medicinos fyzio

Maitinimo Šaltinis elektrinis
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Prekės Pavadinimas MSQ
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai