SJ5000X Originalūs Priedai 30M po vandeniu Vandeniui Atveju Apsauginis Korpusas Atveju Shell SJ5000 wifi Plius Kamera Klounas

w70426

€9.01

Nauja prekė

SJ5000X Originalūs Priedai 30M po vandeniu Vandeniui Atveju Apsauginis Korpusas Atveju Shell SJ5000 wifi Plius Veiksmų Fotoaparato Klounas

Paketas Apima

Vandeniui Atsparus Dėklas *1

Greitai Plug Sagtis *1

Scerw *1

Pristatymas

Mes atsiųsime iš pakuotės 2-3 darbo Dienas jūsų užsakymus.

Jungtinių amerikos valstijų, mes paprastai laivas per Epacket.

Į Kitas Šalis, mes paprastai laivas Chia Oro Paštu.

I f jūsų užsakymo kiekis yra didelis ar norite, pristatymo greičiau, rekomenduojame pasirinkti DHL express.Visi ateina su Sekimo Numeriu.

Pastaba: Mes tik siųsti adresu tvarka.Pirkėjas būti atsakingi už bet kokius mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų surinkta pirkėjo šalis!Garantija Mes suteikiame VIENERIŲ METŲ Garantiją visiems išvardytiems produktams.Jei gausite defectve vienas, jis gali būti grąžinamas per 10 dienų po to, kai jūs užsiregistravote pakuotės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinama prekė turi būti originalioje sąlygas ir pirkėjas turėtų nešė grąžinti, laivybos mokestis.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti.

Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų.Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: sjcam sj5000x elito vandeniui korpusas atveju, vaizdo kamera gopro hero 8, veiksmų camer, sj5000 silicio atveju, mgcool explorer pro 4k, sj5000, sjcam 4000 oro, eken sj5000 atveju, sjcam sj5000x elito wifi 4k peržiūros, 4k gopro

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės 其它(Kitos)
Medžiaga PVC
Prekės Pavadinimas klounas
Modelio Numeris SJ-5000
Komplektacija Paketas 1
Kokybė
Naudojimas
Tipas Vandeniui Korpusai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai