Atsparus vandeniui Automatinis Nuotolinio Valdymo Stovėjimo Užraktas w/ 2 Raktai 180° Anti-susidūrimo viešbučių, biurų Naudoti

w71471

€61.76

Nauja prekė

Aprašymas:

Šis stovėjimo užraktas yra matomas gražus išvaizdą, romano struktūros, lengvas valdymas, stiprus funkcija ir didelis saugumas andreliability ir kt.Automobilių stovėjimo užraktas gali veiksmingai išvengti themisusing ar profesija, automobilių stovėjimo aikštelė ir yra geras pagalbininkas automobilių stovėjimo aikštelė administracija aukščiausios klasės residentialareas, prekybos centrų, viešbučių, biurų ir oro uostų ir t.t.

Pastaba:

1. Naudoti 4 × D tipo baterijos (LR20/AM1) ( neįeina baterijos).

2. Automobilių stovėjimo užraktas, siūloma būti istalled viduryje ofentrance stovėjimo vietos.Ir įdiegta lygio ir drycement žemės.

Pareigos:

【Atsparumas spaudimui】- automobilių stovėjimo užraktas gali ištverti a rllli jėga 5ton pagal thealling statusą, be pažeista.

【Savistabdės】- Kai stovėjimo užraktas yra pakeliami arba nuleidžiami statusą, nr. oneelse gali padaryti nuolat keičiasi statusas, išskyrus tuos atvejus, theuser.

【Sandarinimo】- IP apsaugos lygis yra 67, kurie gali visiškai išvengti dulkių patekimo ir išvengti žalos, patirtos dėl vandens plovimo.

【Rankinio valdymo】- Jei baterija yra trumpas galia ar iš paslaugų, rankinis valdymas gali būti pagamintas traukiant/paspaudus arkliukas rankos stovėjimo užraktas, taip, kad akumuliatorių būtų galima patogiai paimti iš pakeitimas.

【Power Cut-off Atsparumas】- galia turi būti automatiškai išjungiamas dėl externalforces neįperkama kėlimo stovėjimo užraktas protectthe elektros variklis nuo pažeista.

【Galios Trūkumo Indikacija】- Kai galia yra per trumpas, kad pradėti stovėjimo užraktas, nuoroda LED stovėjimo lock "flash" bus siekiama priminti vartotojui pakeitimo baterija laiko.

【Nerimą ir Rsetting dėl Išorinės Jėgos】- šios serijos automobilių stovėjimo aikštelė užraktas, jei arkliukas rankos yra fored būti sumažinta, kai kėlimo, su veiksmų išorės jėgos, priekinį/galinį kampą arkliukas rankos bus pakeista, automobilių stovėjimo aikštelė užrakto bus žadintuvą priminti išorinės jėgos applierto pašalinti išorinės jėgos arba priminti vadovaujančių darbuotojų tomake gydymas.Supamųjų rankos bus iš naujo automatiškai po 5~7 sekundes.

【Apsaugos nuo vagystės】- poziciją fondo stovėjimo užrakinti ir gruntą bus apsaugotas didelis išorinis dangtis, dangtis gali būti atidaryta tik vartotojas su klavišą, kad apsauga nuo vagystės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Legiruotojo plieno

Įtampa: 6VDC

Statinė srovė: ≤0.8 mA

Darbinė srovė: ≤0.85 mA

Važiavimo metu kyla arba krenta: ≤5s

Po to, kai kylant aukštis: 400mm

Po metimo aukštis: 80mm

Nuotolinio valdymo atstumas: ≤20 M

Matmenys : 18.1 x 12.9 x 15.7 "

Galia supp ly: D tipo baterijos (LR20/AM1), nėra įtrauktos

Darbo aplinka: nuo -25~5 5℃

Anti-susidūrimo našumas: 180° iš naujo

Atsparumas vandeniui: IP67

Pakuotės dydis: 47 x 47 x 10cm

Bruto svoris: 7.25 kg

Nuotolinio porą metodas:

Prijunkite maitinimo, LED įjunkite apie 3-5 antra,per šį laiką, paspauskite atrakinimo mygtuką ,tada paspauskite lockbutton, led flash reiškia, suporavus prietaisus.

Kaip naudoti:

Paspauskite nuotolinio valdymo mygtuką, norėdami pakelti arba atsisakyti automobilių stovėjimo aikštelė lockrocker, Maitinimo išjungimas apsauga bus, jei rokeris yra užblokuotas, siekiant užkirsti kelią elektros variklis nuo pažeista.Jei baterija baigia išsikrauti, LED indikatorius pradės mirksėti paminėti vartotojo pakeiskite nauja baterija.Jei baterijos energija,pakėlimo/nuleidimo stovėjimo užraktas gali būti su instrukcija.

Priedai:

1 x automobilių Stovėjimo aikštelė užraktas

2 × Nuotolinio Valdymo Pultas

2 × Dangtelio Klavišus

3 × Plėtra Varžtas

1 x Instrukcija

Garantija: suteikiame vienerių metų garantiją.Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba repairment dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).Skubus pristatymas: Mes išsiųsti prekes FEDEX/DHL/EMS express " ir kitų komercinių išreikšti jums ir e-pašto sekimo numerį immedicately.Laivybos laikas priklausys nuo vietos ir pristatymo būdą.Atkreipkite dėmesį: jei jūsų adresas yra per daug nutolusi pasiekti, bus papildomas nuotolinio už papildomą mokestį. JAV,atkreipkite dėmesį,: Amerikos regiono AK, LABAS, PR, yra atokiose vietovėse.Šiose vietose bus imamas papildomas siuntimo išlaidas.Prašome siųsti mums žinutę prieš perkant.FEDEX laivybos laikas: 5-10 darbo dienų priklausys nuo jūsų buvimo vietą DHL laivybos laikas: 5-8 darbo dienas, priklauso nuo jūsų buvimo vietą EMS laivybos laikas: nuo 10 iki 25 darbo dienas, priklauso nuo jūsų buvimo vietą rusijos klientams, mes galime siųsti mašinos CDEK ir tai yra komercinė ir taip pat lengva padaryti su muitinės klirensas, tranzito laikas: 25-40 darbo dienų.Bet gerbiamas kliente, jei jūsų adresas yra per nuotolinio pasiekti, kad iki CDEK, gali būti, nuotolinio už papildomą mokestį atsiranda.Tačiau nereikia nerimauti, kad mes esame visada pasirengę grąžinti visus savo pinigus atgal, jei jums nereikia, tai nebėra.Ir mes būtume tikrai dėkingi, jei galite patikrinti su mumis, kad iš anksto su savo miestą ir pašto kodą .Pirkimo instrukcijos: Ne pirkimo metu, prašome nurodyti savo kontaktinį telefono numerį iš savo Paypal komentarus srityje.Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga.mes esame pagerbti ir atsakingas pardavėjas.mes visada stengiamės pasiūlyti geriausią kokybės ir paslaugų pirkėjui su mūsų 100 proc. nuoširdumo.Tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų.Pls nepalieka mums neigiamų atsiliepimų arba žemas, ar pradėti bylą be jokių ryšių, jei yra problema,jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Pls palikti gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums.labai ačiū iš anksto.jei jums nereikia gauti elementą arba failą prarado pristatymo.mes grąžinsime jums pilną pinigų.Tarptautinės Pirkėjas.pls Pastaba: b.Importo muitų,mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą arba krovinių,Šios rinkliavos yra pirkėjo atsakomybė.c.prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Techninė pagalba: mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems mūsų daiktų pardavimo.jeigu turite kokių nors techninių problemų, dėl mūsų daiktų.Pls nedvejodami susisiekite su mumis.mūsų techninė pagalba visada šalia jūsų.Apmokėjimas: Kredito kortelės

Žymos: viešbutis keychain, antikvariniai viešbučių raktai, stihl ts, pilotas samsung, fudan, 180w 19v, komercinio projekto, automobilių stovėjimo aikštelė užraktas automaticli, afrikos kostiumas vyras, kolumbija papuošalai

Statinė srovė ≤0.8 mA
Atsparus vandeniui IP67
Įtampa 6VDC
Maitinimo Šaltinis D tipo baterijos (LR20/AM1), nėra įtrauktos
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Po metimo aukštis 80mm
Nuotolinio valdymo atstumas Kaip 20M
Matmenys 18.1x12.9x15.7"
Važiavimo metu kyla arba krenta Kaip 5s
Darbinė srovė Kaip 0.85 mA
Anti-susidūrimo rezultatus 180° iš naujo
Po to, kai kylant aukštis 400mm
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Komercinės Gamyba
Prekės Pavadinimas TS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai