Medienos Abėcėlė Sekimo Valdybos Montessori Raidžių Medinės Raidės

w71903

€13.27

-2.72

€15.99

-17 %

Nauja prekė

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★MONTESSORI MOKYTOJA PATVIRTINTA: Vaikai gali praktikuoti tinkamą raidę formavimas ir tobulinti savo rašymo įgūdžius šį rankų, natūralaus medžio masyvo abėcėlė sekimo valdyba.Jaunesni vaikai gali tiesiog naudoti pirštą pradėti mokytis, kaip atsekti raidės, o vyresni vaikai, kurie yra pasirengę rašyti gali naudoti komplekte mediniai stylus vystyti rankų ir pirštų jėgą, reikalingą tinkamai pieštukas su šlapia danga.

★HANDS-ON MOKYMOSI: Montessori metodą pripažįsta, kad galimus vaiko mokymuisi yra didžiausias, kai teikiamos su lytėjimo, multisensory įrankiai.Laiškas sekimo valdybos pasinaudojama šios sąvokos padeda vaikui plėtoti vizualinę atmintį, o taip pat mokymo raumenis vertus, kol tinkamai laišką formavimas yra įvaldę.

★DVIPUSIS AUGA SU SAVO VAIKU: iš Vienos pusės funkcijų, mažosiomis raidėmis jūsų vaiko įdiegimu, su raštu, o kitą pusę sudaro didžiosiomis raidėmis, remti ir toliau plėtoti skaitymo ir rašymo.Skaitmeninis stiliaus, vienoje pusėje yra skaičius, iš kitos pusės yra kreivė

★KOKYBĖ ir ILGAAMŽIŠKUMAS: Jūs galite tikėtis, kad šis laiškas sekimo valdyba per ikimokyklinio metų ir už jos ribų!Tai meistriškai ekologiškas, patvarus, kietmedžio, ir padengtas vaikas-saugus lakas sklandžiai, gražus, ilgalaikis apdaila.

★100% Pasitenkinimo Garantija,Jei yra kokių nors problemų su produkto naudojimo, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.Jums Išsiųsti ar grąžinti, Prašome don ' t give mažą balą tiesiogiai.Ir jūs, ir aš, tiek prarasti pinigus, jei jums duoti tik blogi atsiliepimai.Ačiū, Gerbiamas kliente!

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga:mediena

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

Dydis: Ilgis Plotis Aukštis

Raidžių:29cm(11.42 in)29cm(11.42)su 1cm(0.39 in)

Numeriai:29cm(11.42 in)23cm(9.06 straipsnis)su 1cm(0.39 in)

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1x Sekimo Valdyba

Žymos: žaislas medinis, meno pėdsakų, abėcėlė sekimas, arabų abėcėlė sekimas, meno taryba, kūdikių montessori, blokuoti žaislas medienos, trafaretas abėcėlė sekimas, montessori mediniai, blokuoti medienos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Medžiaga Mediena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai