5vnt Indai Saugojimo Krepšys Plokštė talpinimo Apvalios Plokštelės Taurės Manė, Apsaugų Atveju Taures Šampano Stiklo Nešiojamų Organizatorius

w71925

€17.38

-3.07

€20.45

-15 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、stalo Įrankių Laikymo Krepšiai: produktas sudaro 5 vnt. stalo įrankių laikymo krepšiai, todėl jūs galite įdėti porcelianas ir stalo įrankiai, šiame 5-gabalas paminkštintas laikymo dėžutė.Šio saugojimo lange galite laikyti stalo įrankius ir porceliano sveika ir saugi, leidžiant jiems būti poliruoti, jei reikia.

2、komplektą Sudaro: produkto sudėtyje yra 5 rinkiniai (vakarienės patiekalas 12 langelyje" D x 7.5" H, salotos patiekalas 10 langelis "D x6" H, desertinis patiekalas lauke 8.5 "x 5.5" H, diskiniai 7 langelyje "D x 5.25"H, taurės talpinimo 15.25" L x 13" W x 5" H).

3、Etiketės ir Padas: Kiekvienas saugojimo krepšys turi turinio etiketės langas, kuris gali būti įterptas į savo etiketę greitai nustatyti turinį.Kiekviename rinkinyje taip pat yra įrengta su keliais trijų dydžių veltinis padas, apsaugoti stalo įrankius nuo pažeidimų dėl kontaktų susidūrimo.

4、Medžiaga: Kiekvienoje saugojimo krepšys yra pagamintas iš užpildytas medvilnės, ir jis yra minkštas ir patogus.Uždaromos užtrauktuku dizainas; drėgmei atsparus ir atsparus dulkėms; puodelis saugojimo krepšys yra built-in kartono separatorius siekiant užkirsti kelią stiklo ir puodelis iš breaking - tinkamai pateikti.

5、Naudojimas: Labai tinka ypatingomis progomis, virtuvė, valgomojo zona, pramogos, baras, housewarming, švenčių, Padėkos, Kalėdų ir kt. Patogus laikymas: tai puikus porceliano saugojimo raštas; puikus Kinijos saugojimo krepšys.

Parametrai:

Produkto Pavadinimas: 5 vnt Indai Saugojimo Krepšys

Medžiaga: pripildyti medvilnės, poliesteris

Dydis(apie): vakarienė, pietūs 12 langelyje" D x 7.5" H,

Salotos plokštelės 10 langelis" D x6" H

Desertas plokštės 8.5" x 5.5" H

Patiekalas 7 langelyje "D x 5.25" H

Taurės talpinimo 15.25" L x 13" W x 5" H

Spalvos: balta, pilka, juoda, mėlyna, raudona

Svoris: apie 450g

Pakuotės dydis: apie 35*25*5cm/13.78*9.84*1.97 į

Įpakavimas: opp krepšys

Sąrašas:

Vakarienės lėkštės dėžutės*1

Salotų lėkštės dėžutės *1

Desertas plokštės dėžutės *1

Patiekalas dėžutės*1

Taurės laikymo dėžutė*1

Jaučiausi separatorius kilimėlis*N

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: jaučiausi waman krepšys, dušo tote, indų rinkinys, šampanas fleita vestuvių, glassine maišelį etsy, glassine maišelį žodžius, plokštė, veltinio maišas, maišelis vyno, stiklo vyno

Medžiaga Kita
Storis Kita
Vakarienė plokštės Saugojimo Krepšiai Salotos plokštelės Saugojimo Krepšiai
virtuvės reikmenys švenčių dienomis, Padėkos, Kalėdų,kempingas
Formos ROUND
modelis Trimatis Modelis
Specifikacija Other
Produktas Kita
Klasifikacija Nustatyti
Naudoti Kita
Stalo Įrankių Laikymo Krepšiai Stalo Krepšys
Jaučiausi separatorius kilimėlis Kavos puodelis ir lėkštelė Saugojimo Krepšiai
Patiekalas dėžutę Taurės laikymo dėžutė
Talpa Kita
Taikomas Vietos vonios kambarys
Modelio Numeris Vyno taurė saugojimo dėžutė
Forma Geležinkelių Tipas
Funkcija Įžuvinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai