Elastinga Sofa Cover Užvalkalai, L formos, Sofos Apima Kambarį Spandex Pigūs Pakeliami Sofos Padengti 1/2/3/4 Vietų Ruožas

w72028

€11.42

-5.13

€16.55

-30 %

Nauja prekė

Produkto informacija: Pakuotė: 1pc*sofa cover Prašome įvertinti savo sofos įeina porankiai , tada pasirinkite dydį.Jei jūs neturite priemonė įeina porankiai , sofos padengti bus mažesnis nei jūsų sofa

Apie sofa padengti dydis :

Prašome priemonė dydžio jūsų sofa-prieš užsakymą.Dėl 1-4 vietų sofa: Prašome ilgio matavimo AA( yra komplekte porankiai) Suggust Dydis: 1 vietų sofa=90-140cm 2 vietų sofa=145-185cm 3 vietų sofa=190-230cm 4 vietų sofa=235-300cm L formos sofa: reikia pirkti 2vnt Prašome ilgio matavimo AA,BB ( yra komplekte porankiai), Jei AB=190cm, CD=240cm.Galite pasirinkti, 3 vietų sofa + 4 vietų sofa, kurių skerspjūvio sofos: Prašome ilgio matavimo AA,BB ir CC ( yra komplekte porankiai), Jei AA=200cm, BB=240cm,CC=150cm.Galite pasirinkti, 3 vietų sofa + 4 vietų sofa + 2 vietų sofa.Dėmesio: -nenaudoti baliklio ir nuplaukite jį su tos pačios/panašios spalvos Pastaba: 1.Produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvėlė padengti. 2.mes iš viso turime 4 dydį pasirinkti,prašome patikrinti tinkamą dydį savo sofos,jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį,galite atlikti toliau "dydžio vadovas paveikslas" matuoti, arba pasakyti mums savo sofos dydžio,ir mes padėsime jums.

Matavimo Vadovas:

L formos sofa-reikia pirkti 2vnt

BUVIMO VIETA:

Ši sofa apima taikomų sofa, kuri yra ir gilus tarpas tarp sėdynės su atlošais ir porankiai.Mažas audinio juostelės, kad galite naudoti norėdami laikyti vieta, stumti juos žemyn ir pagal tiek, kiek galite, surengs vietoje.

Prieš VS Po:

dress up jūsų senos sofos,enjoy it!suitabe 99% sofos

Kaip įdiegti:

Mūsų Pirkėjas Rodyti:

Medžiaga:

20% Plyester+80%Spandex

Visus turus be kampų suvynioti, nėra lengva raukšlių; elastinės juostos ir dirželio tvirtinimo uždarymo apačioje, dvigubas sutvirtinimas, nėra lengva poslinkis.

audinio sofos užvalkalai yra pagaminti iš 90% poliesterio ir 10% spandex.Geriausias pasirinkimas iš 99% sofos.

jis yra minkštas, šiltas, elastinga ir patogiai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų ,pls nedvejodami kreipkitės į mus, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą!

Žymos: sofa-lova, trumpas sofos apima, italija sofa, padengti sofa, vaiko sėdynės, baldų apsauga apima, vyšnių žiedų foto fonas, didelis sofa-padengti 3 vietų, sofos padengti sofa, l formos sofa viršelio dizainas

Dydis 1/2/3/4 seater sofa cover
type6 užvalkalai už foteliai
type9 ruožas sofa dangtis
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
type7 slipcover sofa
Produktas Sofa Dangtis
Modelio Numeris F000212
Type3 L formos Sofa Dangtis
type4 sofa apima kambarį
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
type8 sofos užvalkalai
Gamyba Kartu Kit
Naudoti Užvalkalai sofa-apima "viskas įskaičiuota", neslidūs
type1 sofa apima
Type2 pledas sofa
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Tipas Kietas
modelis Paprastas Dažyti
type5 sofos užvalkalai, medvilnės
type10 sofa cover elastinga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai