HEYUYAO 10vnt/set Koziris Išlaikyti Amerika Labai 2020 Silikoninės Apyrankės Rankogaliai

w72576

€3.66

-3.51

€7.17

-48 %

Nauja prekė

❤❤❤ Produkto Aprašymas ❤❤❤ Gaminio Medžiaga: Silikonas

Prod gaminio Dydis: 202*20mm

Prod gaminio Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta komplektą Sudaro: 1 Vnt Apyrankės Apyrankė

❤❤❤ Pastaba ❤❤❤

Dėl Šviesos Ir Ekrane Skirtumas, Prekės Spalva Gali Šiek tiek skirtis Nuo Nuotraukos.Prašome Suprasti.Prašome Leisti 1-5 Mm Skirtumai Dėl Rankinis Matavimas.

❤❤❤ Produkto Paveikslėlius ❤❤❤

❤❤❤ Laivybos ❤❤❤

1. Mes laivas pakuotės paprastu oro paštu, jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS, DHL,... , Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jūsų paslaugoms per 12 Valandų.

2. Prekės bus išsiųstos nuo 1-5 darbo dienas per Reguliarias Oro Paštu po apmokėjimo gavimo .

3. Galutinė pirkimo kaina neapima visų taikytinų mokesčių ar muitų, kad gali būti mokami muitinės.Pirkėjai yra atsakingas už tokias kainas.

MOKĖJIMO

1. Prieš jums pasiūlymą, mes norime jums žinoti, kad mes priimame Alipay Tik.Atkreipkite Dėmesį, kad Po to, kai jūs laimėti kainos pasiūlymą.Mes reikštų siųsti jį į dabartinę darbo dieną, arba kitą darbo dieną.

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės įstaigai gauti informaciją, kokias papildomas išlaidas, jums bus sumokėti, prieš jums padaryti sumokėti , Ačiū!

DUK

1. Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?

Mes remiame daug laivybos metodai, įskaitant oro paštu, pašto ir greitai Express".Paprastai laivybos būdas yra Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus( 35-60 Dienų ).Greitai express, kaip DHL, UPS, FEDEX, paprastai trunka tik 7-15 dienų .

2. Gausiu nuolaida, jei perkate urmu?

Taip, draugas, mes masinio kad ir suteiks jums labiausiai konkurencinga kaina.

3. Kaip aš galiu vieta imties tvarka?

Visi mūsų produktai yra mažai MOQ , galite juos pirkti tiesiogiai tiekti saugius mokėjimo tvarka.

4. Kas jūsų garantijos politikos?

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės , Mes žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad ginčo (paspaudus mygtuką "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Grįžti pristatymas nemokamai bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinku su Derybų grąžinti pvm suma, tiesiogiai su pardavėju.

Žymos: nemesis atsarginės dalys, nendoroid modao shi, nema 5 15 jungtis, "samsung" mega langą, redmi 7a padangų dangtis, nema34 galia suplie, nendoroid 1000 lėlės, nendo architektas krepšys, nemo "disney" lopai

Modelio Numeris PZ200929816@#AL12
Medžiaga Silikono
Metalų Tipas NĖRA
Lytis Unisex
Nustatymo Tipas NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
Grandinės Tipas NĖRA
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Formos\modelis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Užsegimas Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas HEYUYAO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai