CANARE HiFi RCA Audio Kabelis HiFi RCA Male Vyriškos RCA Interconnect Kabelis Preamp Stiprintuvo, DAC, CD Grotuvas RCA Phono Laidas

w72829

€5.92

Nauja prekė

Pastaba

------Kaina yra nustatyti kainas.Rinkinys 2 vnt. ------Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Wre įžanga

------Naudojant transliacijos klasės profesionalus garso kabeliai, ne civilis klasės produktai panašūs, vario tinklelio tankis daugiau kaip 94%, veiksmingai ekranas elektromagnetinio triukšmo.Kiekviena viela yra pagaminti iš 40 labai geras 0.08 mm, vario vielos susukti.Tai yra modelio darbo Canarel paraišką, struktūra, technologija, o taip pat viela daugelio entuziastų, siekiančių entuziastai norėdami pakeisti laidus, rezoliucija, aukšto Ir atkurti grynumas. ------Vielos struktūra yra 4 pagrindiniai du kartus susukti struktūra.Elektromagnetinio ekranavimo linija su ekranuoti specialų kabelį.Palyginti su 2 core ekranuoti linija, suvyta viela struktūra turi stiprų anti triukšmo funkcija.Palyginti su dviejų pagrindinių garso linija, kabelis, labai geras anti triukšmo poveikį ir gali shield 90% triukšmo.

Specifikacijos

Sąsajos tipas:rca rca Laidas:canare L-4E6S Vielos skersmuo:6mm Vielos medžiagos:OFC(bedeguonį varį) Suvirinimo:Vertus, litavimo, naudojant 5% sidabro lydmetalis ------Jei negalite rasti ilgio ir tipo kabelis jūs ieškote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengsimės surinkti reikiamą kabelį už jus.

Pakavimo Sąrašas

------RCA RCA kabelis

Žymos: usb dac 32bit 384khz ios, audio dac, "phono", ngff į usb, canare maitinimo kabelis, phono preamp, prieš phono vamzdis, vpk, hifi ofc audio kabelis, amplifi

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas purovoz
Išorinis Skersmuo 6mm
Lytis Male-Male
Modelio Numeris L-4e6s
Jungtis B RCA
Ekranas Nerijos
Jungtis A RCA
Prašymas Stiprintuvas
Pakuotė Taip
Tipas Garso Ilgintuvas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai