NINGMI Lieknėjimo Apatiniai Vyrams Juosmens Treneris Slim Body Shaper Neopreno Sauna Vest Namo, Fitneso Marškinėliai Striukė su Užtrauktuku Shapewear

w72839

€14.18

-11.6

€25.78

-44 %

Nauja prekė

Mūsų parduotuvėje palaiko DIDMENINĖ ir DROPSHIPPING ,sveiki atvykę į pirkti !

NINGMI Lieknėjimo Apatiniai Vyrams Juosmens Treneris Slim Body Shaper Neopreno Sauna Vest Namo, Fitneso Marškinėliai Striukė su Užtrauktuku Shapewear

Savybės :

1. Aukštos Kokybės Medžiaga:Patogūs,lengvi ir tampri medžiaga leis jums juda su savo kūnu, o atliekant bet kokią veiklą.Ir siūlių mens juosta, apatiniai yra stiprus ir sklandžiai, kaip yra užtrauktukas.Geriausias iš visų yra kailių ir pagal savo bet fitneso treniruotės sporto salėje drabužius.

2. Zip Iki Juosmens Shaper Korsetas, Ilgas Rankovėmis Marškinėliai Dizainas yra patogiau:Turintys užtrauktukas ant padeda tona krovinio, kuri leidžia šilumos sporto marškinėliai taip lengva gauti, apie & kilimo.Užtrauktukas yra patvarus ir turi apsauginį sluoksnį, už tai kad jūsų oda neturi gauti sugauti jį.

3. Svorio Riebalų Degintojas:Riebalų deginimo procesas vyksta labai greitai, su mūsų juosmens mokymo korsetas, liemene.Jis sutraukia prie kūno, sukelia temperatūra didėja ir todėl gaminti daugiau prakaito.Tai karštas prakaitas, kūno shaper bakas būti jums prakaitavimas jūsų ass off metu, bet treniruotės padėtį.

4. Apatinės Nugaros Laikysenos Palaikymas:Leidžia jums prakaitas, o padėti su laikyseną ir padeda jūsų atgal su gera parama.Sauna kostiumas, liemenė shapewear suteikia jums trumpąją lieknėjimo ieškoti, kai jūs įtraukėte ją, ji taip pat išskiria daugiau prakaito, palyginti jums dirbti be jo.

5. Platus Proga : Jūsų puikus pasirinkimas treniruoklių salė,bėgimo,žygiai ,alpinizmas,dviračiai ,Motociklai , Joga, Bėgimas, Treniruotės, treniruoklių,pėsčiomis, dviračiais, žvejyba , banglentės ,paplūdimio ,maudymosi kostiumėliai,visos veiklos Išorės ar kasdieniame laisvalaikio drabužiai ir Namų pavyzdžiu.

Paketas apima :

1 vnt ilgomis Rankovėmis Priekinis užtrauktukas marškinėlius .

Atkreipkite dėmesį :

jei norite Logistikos greičiau ir saugiau ,prašome pasirinkti pristatymo būdą "www.pajudek.lt Standartas Shippin g" ,ačiū !

Skelbimas :

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

DYDŽIŲ LENTELĖ

DYDIS

Talėja

Krūtinės

Elemento Ilgio

Colių

cm

Colių

cm

Colių

cm

S

31.5-33.5

80-85

35.4-37.4

90-95

26.0

66.0

M

33.8-dabartinių 35.8

86-91

37.4-39.4

95-100

26.2

66.5

L

36.2-38.1

92-97

39.4-41.3

100-105

26.4

67.0

XL

38.5-40.5

98-103

41.3-43.3

105-110

26.6

Suma 67,5

XXL

40.9-42.9

104-109

43.3-45.3

110-115

26.8

68.0

jei esate tarp dydžio , aš rekomenduoju Didelio dydžio jums , ačiū !

Pastaba : m metinė matavimo ,bus 2-3 cm skirtumas .

Prekės P i k t ū r es :

Jums gali mylėti :

Pirkimo Proceso :

Dėmesio:

1. Tik rankų plovimas , Jokios Geležies / Nr. Skalbimo Mašina/ Nėra Chloro balinimo / Ne cheminis valymas ;

2. Prašome perskaityti mano dydžio diagramos, atidžiai, kurie gali būti skiriasi nuo jūsų vietos.

3. Čia gali būti nežymius spalvos dėl apšvietimo poveikį per foto vartojate arba pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymas.

1. Prašome patvirtinti savo adresą,kad išvengti bet kokia klaida prieš pristatymas !

2. Laivybos Politika:

Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 ryto iki 8 val.

prekės bus išsiunčiami per 48 valandas .prekės nebus išsiųsti per sekmadienį ir Švenčių dienomis.

Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis .

3. Aprašymas:

Mes Dizaineris:

Visi tie Shaper buvo sukurta mūsų vadybininkas .Nors Mes tik smulkiojo verslo ,bet stengiamės, kad prekė yra tiksliai taip, kaip aprašyta ar net geriau .Mūsų tikslas yra, kad jūs turite gerą pirkėjas patirties mūsų parduotuvėje .

Mūsų produktai yra 100% faktinis foto ,bet ten gali būti spalva skirtumas svyruoja nuo skirtingų kompiuterio ekrano .tikimės, kad u galima suprasti.

Rankinis matavimo turės šiek tiek skiriasi , prašome patvirtinkite, dydį, prieš perkant .Rašykite mums, jei u turi kokių nors supainioti dydį .

mes negali 100% garantuoti mūsų dydžių lentelė tinka visiems .

Prašome pasiūlymą, atidžiai prieš perkant !Kokia kaina grąžinti už netinkamos dydžio bus jūsų sąskaitoje !

4. Grįžti:

Prašome susisiekti su mumis 1st, jei turite kokių nors problemų su produktais,neatidarinėkite jokių ginčų ar blogų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis,prašome tikiu, kad mes stengiamės išspręsti problemas už jus!

Mes Priimame grąžinti, jei ten nieko blogo produkto ir ieškinys turi būti pateiktas per pirmas 7 dienas po gauto produkto.

Visus daiktus reikia grįžti į pakuotę, o pirkėjas atsako už grąžinimo pašto išlaidas.

5. Mokesčių:

Jokių Importo muitų,mokesčių ir mokestį neįtrauktos į vieneto kainą arba siunčiant paštu, Pašto išlaidas .

6. Atsiliepimai:

Mes esame atsakingi už kiekvieną pardavėjas,jei u yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,plz palikti mums teigiamų atsiliepimų arba duoti 5 žvaigždžių ačiū !!!

7. Šiltas Patarimai:

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.Jei jūs norite nusipirkti mūsų produktus, mes galime suteikti jums realus vaizdas .

Žymos: nardymo kostiumas, veido garlaivis, esc lieknėjimą, pirtis sauna, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos, sauna kostiumas moterims, treneris juosmens, dviratis treniruoklis, vyrų fitneso bodysuit, vyrai įstaiga pastate

karšto Marškinėliai Elemento Tipas Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
Prekės Pavadinimas NINGMI
Modelio Numeris SF8093/SF8098
karšto Marškinėliai Funkcija Karšto Terminio,Sauna Prakaito,riebalų degintojas,pilvą kontrolės,svorio netekimas,lieknėjimą
karšto Marškinėliai Kilmės Vieta Shenzhen ,Kinija ( Žemyninė ),100% naujas,aukštos kokybės,super tampri,minkšta
karšto Marškinėliai tinka Lyčių Vyrų Vyrų vyras, Sporto, Fitneso Salė Karšto Prakaito juosmens treneris Vest tankų
karšto Marškinėliai Dydis S,M,L,XL,2XL Mens Lieknėjimas Pilvuką korsetas Bako Viršuje Sauna Kostiumas Slim Marškinėliai
Nepadori Nuotrauka No
karšto Marškinėliai Modelio Numeris vyrų Liekninamasis Kūno Shaper karšto Neopreno Vest Korsetas Marškinėliai SF8093-SF8098
Seksualinio Pobūdžio No
karšto Marškinėliai funkcija Priekinis Užtrauktukas,kvėpuojantis akių,Apvalios Kaklo,ilgomis rankovėmis,mados linija,karšto
Medžiaga Spandex
karšto Marškinėliai Medžiaga 80%Neopreno Latax+20%Nailonas,minkštas Kvėpuojantis aukštos elastinga anti-vandens
karšto Marškinėliai tinka prie proga vyrai vyrai, sportas, treniruotės važiavimo dviračiu namo fitness home gym sporto viršų
karšto Marškinėliai Pavadinimas vyrų vyrų Sport Fitness, Pirtis, Prakaitavimas neopreno tracksuit Vest Rezervuaro Viršaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai