280g UD Aramido Pluošto Audinio Vienakryptis audiniu Bulletproof Produktus

w73302

€10.02

Nauja prekė

280g UD Aramido Pluošto Audinio Vienakryptis audiniu Bulletproof Produktus

Mieli draugai,

Ačiū, kad lankotės!

Išsamią įmonės.Gaminame aukštos kokybės pluošto audinių.Mes teigiame, platų verslo santykiai daugelyje šalių ir regionų visame audiniai, aramido pluošto audiniai, PE audiniai, bazalto pluošto audiniai,dangos, gaminiai, ebs.Mes turime keletą patentų,andkeep į aleading positionin technologija, quanlity, mokslinių tyrimų ir plėtros, rinkodaros.

Yra spalvinga ir aukštos kokybės anglies audiniai mūsų svetainėje, prašome tiesiog patikrinti ir rasti, kas jums patinka, ir mes atsiųsime jums per 3 dienas po apmokėjimo patvirtino.

(Jei Jums 10 Kv.m. Mes Atsiųsime Jums Ups,Fedex Ar Kitų Express, Tik Reikia 3-10 Daysdelivery Laiko, Jei Jūs Perkate 1 Metrą, Mes Atsiųsime Jums Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Mano Reikia 15-30 Dienų Daugelyje Šalių. )

Mes tikimės, kad jūs galite mėgautis visą prekybos timefreely!

Geriausi linkėjimai!

Kiekis: 1 m

Ląstelienos: 100% Aramidinis pluošto

Svoris: 280 g/m2, 5% daugiau ar mažiau klaidų leidžiamas.

Storis: 0.19 mm

Modelis: Uni-directional audimas

Plotis : 0,5 m (jei turite bet kokių kitų plotis pls pasakykite mums, mes tinkinti jums)

Ilgis: 1m(jei reikia 20m, 50m, 100m roll pls susisiekti su mumis wewill pritaikyti jums)

Spalva: Origianl Geltona Aramido

(gal šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos, kompiuterio, monitoriaus ir pan fizinių priežasčių, tačiau tai pačiai anglies)

Pagrindinių Programų Aramido Pluošto Audinio:

Aramido Pluošto Gijos yra a klasės atsparus karščiui ir stiprių sintetinių pluoštų.Jie yra naudojami, kosmoso ir karinių programų,

dėl balistinių vardinė kūno šarvai audinio ir balistinių kompozitai, dviračių padangos, ir kaip asbesto pakaitalas.

Jie yra skaidulų, kurioje molekulių grandinės yra labai orientuotas išilgai pluošto ašis, todėl koncentracija cheminis ryšys gali būti išnaudojamas.

1. Dėl svorio ir ilgio riba , audinys bus išsiųstas išardomi paketą, Kinija Paštu, Oro Paštu .

Prašome atkreipti dėmesį į tai. 2. Kokia kaina turėtume rašyti sąskaitą faktūrą už Deklaruotos Muitinės Vertės, mes bus daryti, kaip savo reikalavimą (jei jūs neturite pasakyti mums norimą reikšmę , mes parašyti vertė, kaip mūsų patirties), bet mes nesame atsakingi dėl bet kokių problemų, nes neteisingai deklaruota Vertė

Jei jūs žinote, šiek tiek apie Aramido Pluošto Audinio ,mes tikimės, kad jums gali skaityti šiuos Žodžius atidžiai: Vieni kokybės A ir B ir C kokybės, i n mūsų parduotuvėje, parduodame, ką mes sakome, kad A yra A, B, B, parduodame produkto kokybė yra AAA kokybės .Daugelis pardavėjų yra ne sąžiningas apie tai, nes jie dažnai parduoda kaina su B ir kokybės.Mes tai žinome , bet mes niekada daryti, kaip šis.Tik todėl, kad esame sąžiningi, mes tik ar ilgai verslą,mes esame jūsų teisingas Pasirinkimas!

Žymos: kevlar audinio, bulletproof, aukso nėrinių sijonas, optinio pluošto, barkcloth, šaudymas iš lanko patarimas, ARAMIDO PLUOŠTO, 3 m filtras, kulka įrodymas liemenė, ritė ka1

Funkcija Didelio stiprumo
Tipas Kevlar Audinio
Neaustinių Technics Audiniai
Stilius UD
Storis 0.19 m/m
Megztas Modelis UD
Svoris 280g/m2
Medžiaga 100% Para Aramido
Plotis 50cm(will fold when ship)
Technics Audiniai
spalva Geltona
Suede Audinio Tipas no
Produkto Tipas Aramido Pluošto Audinio
modelis Surištos
Pakuotė Išardomi Paketas
Prašymas Bulletproof Produktų,Apsaugos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai