BGNing Nardymas Fotografijos Įrangos Dvigubas Kamuolys Bendras Rankos Apšvietimo Sistemos Derinys Aksesuaras Anlge Reguliuojamas Gopro Kamera

w73979

€7.48

-4.78

€12.26

-38 %

Nauja prekė

BGNing Nardymas Fotografijos Įrangos Dvigubas Kamuolys Bendras Rankos Apšvietimo Sistemos Derinys Aksesuaras Anlge Reguliuojamas Gopro Kamera

Pastaba: , Raudona Spalva, bus prieinamas visame rugsėjo 16 iki 2018 m.

Produkto Pavadinimas: Prisijungimas Laikiklis Aliuminio Strypas Povandeninis Žibintas Rankos Nardymo Įranga

Produkto Vadovas

Produkto Aprašymas prisijungimas laikiklis yra lempa rankos, kuri gali išplėsti regėjimo diapazonas užpildyti šviesos ir gali reguliuoti fotografavimo kampas metu nardymo poreikius patenkinti naras, su didesne fotografavimo kampas.Dizainas yra lengvas ir gali būti patogiau valdyti nardymo įranga.Ji tampa technologijos Nardymo ir rekreacinio nardymo idealus nardymo įranga.

Savybės:

Išplėsti nardymo šviesos rankos, galite prijungti kelis nardymo įrangos (pvz., užpildyti šviesos, klestinti rankos ir pan.)

Unikalus žmogiškas ir profesinės vandens dizainas, labai sustiprinti naudoti po vandeniu rankos.

Aliuminio, aliuminio, profesionalių nardymo aukštos storis sunku oksidacijos arm (juodas), gali užkirsti kelią jūros vandens, korozijos.

Produkto Specifikacijos:

Šviesos rankos dydis: skersmuo 25.4 mm, centre efektyvus atstumas 110mm, bendras ilgis: 130mm

Povandeninis svoris: 36.5 g

Žemės masė: 60.2 g

Atsargumo priemonės:

1. Prieš kiekvieną nardymo atidžiai patikrinti, ar lempos rankos įrengti su sandarinimo žiedu, jei yra nutekėjimo reiškinys, prašome tai padaryti sau ir tada neria.

2. Kiekvieną kartą pasinerti yra baigtas, prašome nuplaukite išorinio paviršiaus lempa rankos su vandeniu, kol rankos viduje ir už jos ribų lempa ir tada tinkamai saugomi.

Žymos: rankos pratęsimas gopro, rankos kamuolys bendras, rankos po vandeniu, xmey, dėmesio gopro, nardymo žibinto laikiklį, lempos vadovas, gopro pagalvėlės mount, blf gt, daiva

Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas BGNing
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KF23689-KF23691
Tipas Veiksmų Fotoaparato Priedai Rinkiniai
Komplektacija Paketas 1
spalva Juoda/Raudona/Mėlyna neprivaloma
Būti naudojamas Už GOPRO už Sj4000
Tipas 1 Veiksmo Kamera Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai