Elektros Šoko Vibruojantis Kiaušinis Vibratoriai Moterims Belaidžio G Spot Klitorio Stimuliatorius Sekso Žaislas Massager Makšties Mankšta Kegel Kamuolys

w74343

€19.66

-6.55

€26.21

-24 %

Nauja prekė

LEVETT Elektros Smūgio Impulsas Vibruojantis Kiaušinis Vibratoriai Moterims Belaidžio G Spot Klitorio Stimuliatorius Sekso Žaislas Massager Makšties Mankšta Kegel Kamuolys

Savybės: nepralaidus Vandeniui , Ftalatų, Nemokamas Maitinimas:USB magnetinio įkrovimas Medžiaga: Medicininis Silikonas Režimai: 16 skirtingo dažnio virpesiai Dydis:180*30mm Įkrovimo laikas: 2-3 val. Naudojant laikas: >2 valandos Nuotolinio valdymo atstumas: 10 metrų

Kodėl turėtumėte rinktis mūsų Kegel Kamuolys Kiaušinių Vibratorius?

1.Mažo intensyvumo, dažnio impulsų, kurie galėtų skatinti gijimą sužeisti nervai, sumažinti skausmą, ir taip pat turi terapinį poveikį atkūrimo laidumo funkciją.Daugelis moterų, ypač po gimdymo moterys, turės problemų dėl makšties poilsiui, ir mūsų kegel kamuolys yra išspręsti problemą, moterų makšties atsipalaiduoti per fizinius pratimus. 2.Naudokite mūsų kiaušinių vibratorius atsipalaiduoti makšties raumenų ir didėja makšties lubracation, kad jums lengviau pasiekti orgazmą.Į elektrinės sienų stimuliacija, pagerinti kraujo apytaką, makšties ir padaryti jį labiau įtemptas. 3.Pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono su lankstaus laido, kiaušinių vibratorius idealiai tinka išorės dirgiklių, tačiau taip pat tinka dėvėti viduje. 4.Kodėl gi ne pabandyti nešioti šį skatinti kiaušinių per meilės su savo partneriu? 16 greičių vibracijos modelius ir elektros srovė, kuri siųsti intensyvus pojūčius, visą savo kūną - taip pat puikiai tinka pirmą kartą žaislas.

Apie Mus

Dekodavimo savo kūno paslaptis!Pažinkime mėgsta ir Mėgautis Žaislai Kartu!Tai LEVETT.Užsiima suaugusiųjų sekso žaislų pramonė nuo 2010 m., LEVETT pradėti iš HK ir JAV.Levett dizaino malonumų ieškotojams, šios specialybės vibratorius yra pagamintas nemokamai savo kūną ir sielą.Į nuotaikingas kreives bus suteikti išsamią elastingumą ir dinaminė galia bus pagyvinti savo kūną.Dabar mes yra labai didžiuojasi tuo, kad tarptautinė garsaus prekės ženklo.Daug dėmesio skiriame efektyvios paslaugos, toliau pateikti vartotojams aukštos kokybės ir intymių žaislų.

DUK

Maloniai Priminimas:

Paprastai, mes bus naudoti Konfidencialią Pakuotę, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.Nėra jokio ženklo, jokios logotipą, nr. turinio aprašymas ant pakuotės, tik giliai spalva express maišelį ar dėžutę.Plauti produktas kruopščiai prieš ir po kiekvieno naudojimo.Negalima naudoti su bet atvira žaizda, odos lacerations ar patinę arba uždegimas srityje.Nutraukite, jei skausmas ar diskomfortas vystosi.

Mokėjimo

1, Alipay yra. 2, Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3, Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelės, T/T. 4, Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 5, Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.).

Pristatymas:

1, Produktai yra siunčiami iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu, pasiekti dauguma šalių per 9-25 darbo dienų. 2, Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 30 darbo dienų.

Otherpolicies:

1, Mes ne atsakingasis už bet kokius muito ar importo mokesčių. 2, Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą, prašome susisiekti su mumis jei jums nėra įvykdytos. 3, Visi pranešimą bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei jūs neturite gavo mūsų atsakymą, prašome vėl išsiunčiate savo žinutę ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4, Rimtas pirkėjas tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis produkto.

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos: casio smart, fidget, mano sekso žaislai, pliušas, gėjų seksas, sekso žaislas, bdsm žaislas, vibrat, erotinio penio žiedas, sex stroker

Modelio Numeris LEVETT 20030
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas LEVETT
Tipas G-Spot
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Dydis 180*38 mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai