360 Laipsnių Pasukti Ryklio Uodegos Formos Įrašą Plataus Kampo Makro "žuvies akies" Objektyvas 3 1. mobiliojo Telefono Kameros Objektyvo Rinkinys, skirtas Mobiliesiems Telefonams "iphone"

w74359

€5.48

-4.31

€9.79

-44 %

Nauja prekė

Pruduct Funkcijų

1.Paprasta Naudoti "Clip-on" Objektyvas.Nuimamas ir Nešiojamų gnybtus su minkštos gumos, apsaugos nuo smūgių ir įbrėžimų ant jūsų telefonų.Lengva įdiegti ir pašalinti įrašą apie visų pagrindinių išmaniųjų telefonų su vieno objektyvo galinio vaizdo kamera. 2.Aukštos Kokybės Aliuminio Konstrukcija.Lęšiai yra pagaminti iš aliuminio padidinti gaminio ilgaamžiškumas. 3.Išplėsti Jūsų Telefono fotografavimui Galimybes.Naudoti Makro Objektyvo gauti extreme close-up išsamiai.Ji yra visiškai suderinama su dual camera sistema.Žuvis objektyvas leidžia labai išplėsti savo optinio transfokavimo diapazonas užfiksuoti įvairius vaizdus.Užfiksuoti daugiau ir išplėsti asortimentą jūsų telefono kamera su Plataus Kampo objektyvas. 4.Universalus Nuimamas Spaustuvo Dizainas, padaryti mini lęšiai gali dirbti dauguma tipų mobiliųjų telefonų, kurių fotoaparato lęšiai yra ne didesnis nei 13mm skersmens, tokių kaip "iPhone", "iPad", "Samsung" ir kitų išmaniųjų telefonų. 5.Wide Angle bei Macro Objektyvo Viena Rinkinys: Šie du maži lęšiai yra prisukamas kartu lengva laikyti.Naudoti plataus kampo, tiesiog pritvirtinkite abu objektyvai įrašą sąlyga.Naudoti makro objektyvą, tiesiog atsukite plataus kampo objektyvas.

Produkto Aprašymas

Objektyvas apima: 1.Makro objektyvas gali imtis aiškių nuotraukų mažų objektų. 2.Plataus kampo objektyvas gali šaudyti didesnis diapazonas dekoracijos. 3.180°scenos gali būti sugautas žuvies akies " objektyvas, kuris gali leisti jums mėgautis nerealus pasaulis.

"Žuvies Akies" Specifikacijos:

.Kampas: 175° - 180° .Didinimas: 0.33 X .Objektyvo Konstrukcija : 3 Elementas, 3 Grupė .Max Skersmuo: 25mm .Ilgis: 15mm

Plataus Kampo Specifikacijos:

. Kampas: 130° .Didinimas: 0.67 X .Objektyvo Konstrukcija : 2 Elementas, 2 Grupė .Max Skersmuo: 20mm .Ilgis: 11mm

Makro Specifikacijos:

. Didinimas : 10X .Min Objekto atstumas : 10-15mm .Objektyvo Konstrukcija : 1 Elementas 1 Grupė .Max Skersmuo: 20mm .Ilgis: 15mm

Compatibile Su:

Universalus įrašą objektyvas gali kreiptis į "IPhone", HTC, "Samsung", LG, "Sony", "Huawei" išmanusis telefonas ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas G Trinkelėmis, Tablet PC ir Nešiojamieji kompiuteriai ar bet kur, kur jūs galite įsivaizduoti.

Pakuotė

1 x Žuvų objektyvas 1 x Micro objektyvas 1 x Plataus kampo objektyvas, 1 x Clip

Apie Mokėjimą

1.Rekomenduojama mokėti internetu .Jei jums reikia daugiau informacijos apie mokėjimo metodą, prašome susisiekti su mumis laisvai. 2.Apmokėjimas turi būti atliktas per 20 dienų nuo užsakymo sukurta, kitu atveju užsakymas bus atšauktas sistema automatiškai. 3.Įsitikinkite, kad jūs turite, jei būtina informacija, pvz.,/; kontaktinis asmuo(vardas, pavardė rusijos),adresą, pašto kodą ir telefono numerį, pildant savo pirkėjo informaciją. 4.Jei mokėjimo nėra arba neteisingas, jūsų užsakymas bus užbaigta sistema automatiškai.

Apie Siuntos

1.LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.Tik tada, kai jūsų užsakymas adresas atitinka savo adresą,tada siunta bus sutvarkyta greičiau.Ar,prašome patikrinti ir pakeisti savo adresą. 3.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų,mes pristatysime jūsų prekė iš mūsų turimą sandėlį, greitas pristatymas.

Apie Garantija

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. 3.Ji bus laikoma, kad Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt.

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma priimta ir naudojama .GRĄŽINTI AR PAKEISTI NEBUS TAIKOMA.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums vežimo sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų originalaus pirkimo užsakymo numerį. 3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie Atsiliepimą

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite klausimų apie mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes priežasties, jums kaip galima greičiau ir suteikti jums geriausias paslaugas .Mes bus nuolat skatinti savo produktus ir mūsų paslaugos pagal jūsų nuomones .Ačiū!

Žymos: telefonų kameros objektyvas, nešiojamų telefono objektyvas, objektyvo telefono, telefonas senseit, makro žiedas, 6mm objektyvas, agptek "iphone" objektyvas, dax, "huawei" mar lx1a, mobil telefono

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Formos ROUND
Telefono Fotoaparato Tipas Plataus Kampo Len
Prekės Pavadinimas anjielosmart
Suderinamos Prekės Toshiba
Modelio Numeris SHYJT001

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai