Nauja
AMD Ryzen R3 1200 CPU Procesorius Quad-Core Lizdas AM4 3.1 GHz, 10 MB TDP 65W Cache 14nm DDR4 Darbalaukio YD1200BBM4KAE Nemokamai Shippiong

AMD Ryzen R3 1200 CPU Procesorius Quad-Core Lizdas AM4 3.1 GHz, 10 MB TDP 65W Cache 14nm DDR4 Darbalaukio YD1200BBM4KAE Nemokamai Shippiong

w74421

€166.08

Nauja prekė

Patarimai:

Kiekvienas elementas buvo išbandytas kritiškai prieš vežimo maršruto ,Mes turime

sukurti kelių bandymų stočių specialiai CPU ,prašome nusipirkti ją nerimauti nemokamai.

Žr. prieš diegdami PROCESORIUS:

1, išimkite originalus CPU, išvalyti dulkes nuo ventiliatoriaus ir šilumos kriaukle, išvalyti likutinės šilumos kriaukle originalus tepalas, ypač sunku tepalas turi būti kruopščiai išvalytos, tai yra labai svarbu!

2, teisinga kryptimi, į naują CPU, ir viršuje CPU padengtas plonu sluoksniu riebalų.Nedėkite per daug, tik gali užpildyti spragą tarp top CPU metalo kontakto ir šilumos kriaukle.Labiausiai idealus (iš pakelių, mes pristatė silikagelio kaip, pavyzdžiui, išspausti tinkamas 1/2 tepalas)

3, įdėti jį atgal į šilumos kriaukle, pirmasis pirštas paspaudus pelekai pereiti aukštyn ir žemyn kelis kartus, kad viduje tepalas tolygiai ir šalinamo oro, tada pagal skaitmeninės sekos žymėjimas varžtas pelekais (arba) įstrižainės) palaipsniui priveržti, kiekvieną sukimosi ratus prisukamas pagal varžtą, o ne įdėti sraigtų galų gale, kito sukimosi kol fiksuotojo pusiausvyrą.

4, jei CPU mašina po taško nėra šviesus, galite naudoti trintukas, nuvalykite ir metalo kontakto CPU plokštė (kartais CPU grindis nuo dulkių ir prakaito gali kreiptis), arba plokštė (plokštės BIOS biudžeto įvykdymo patvirtinimo duomenis).Atminties gali taip pat būti naudojamas ne trintukas.

Pastaba: dėl CPU, tokių kaip discovery CPU temperatūra yra per aukšta, arba, kai temperatūra yra aukšta ir žema nestabilumo, CPU ir atminties nėra šviesus, prašome atidžiai patikrinti, ar pirmiau 4 patikrinti, didžioji dauguma problemų gali būti išspręsta.

kodėl verta rinktis mus?

1:Konkurencingą Kainą:mūsų įmonė yra įsipareigojusi kompiuterio periferiniai priedai produktų pardavimo, mes turime labiausiai konkurencinga Kaina.

2:Vieno Langelio:Mes siūlome visų Rūšių kompiuterių Dalys.

3:Profesionalų aptarnavimą:Mes turime profesionalų komanda ir efektyvaus darbo srautą, kuris saugo mus, siūlančių geriausias paslaugas mūsų klientams.

4:Išbandyti prieš išsiuntimą;Saugos pakavimo dėžutė

5:Procesorius turėti vienerių metų garantija,atminties trijų metų garantija.

Žymos: amd rayzen 5 3600, ryxen 5 3600, 3100 ryzen, amd ryzen, ryzen, ryzen 5 3700x, ryzen 5 3300g, AMD, ddr4 ram, 3700x ryzen 7

Galia 65 W
Prekės Pavadinimas AMD
Modelio Numeris AMD Ryzen 3 1200
Gyslų skaičius Quad-Core
Prašymas Desktop
PROCESORIAUS Dažnis 3.1 GHz
Pagrindinis Dažnis 3,1 g
L3 Cache Talpa 8 MB
Sąsajos Tipas Lizdas AM4
Tipas Quad-Core
64 Bitų Palaikymas Taip
Procesoriaus Tipas AMD Ryzen 3
Pakuotė Taip
Lizdo Tipas AM4
Prekės Būklė panaudota
Chip Procesas 14 nanometers
L2 Talpyklos Talpa 2MB
AMD Modelis AMD Ryzen 3 1200

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai