JOOAN Namų Stebėjimo Kamerą Galia 12V2A VAIZDO Aukštos Jautrus Mikrofonas Saugumo Kameros RCA Audio Mic DC Maitinimo Laidu Namų

w74479

€7.09

-1.25

€8.34

-14 %

Nauja prekė

PASTABA: ES JK MUMS AU keturių galia gali pasirinkti, kokios rūšies specifikacijas mums žinutę 12V2A Galia cctv kameros, Šis produktas turi (CE, UL HOHS) atpažinimo teikėjo Klientų aptarnavimo

Mūsų klientų aptarnavimo ir techninės pagalbos atsakys į jūsų pranešime per 24 valandas ir padarysime viską, kad padėtų jums.

Pranešimų siuntimo informacija bus atsiųsta jums išsiuntus, prašome atsakyti į šį pranešimą, susisiekite su mumis dėl bet kokių klausimų.Mokėjimo

Papildoma atsiskaitymo būdai: kreditinės kortelės, Alipay, "Western Union", T / T, ir daug daugiau.

Kai užsakymas pateikiamas, prašome apmokėti užsakymą kuo greičiau, priešingu atveju, užsakymas gali būti atšauktas dėl mokėjimo laiką.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis arba www.pajudek.lt paramos Ekspedijavimas

Prekės bus išsiųstos per 7 dienas po patikrinimo jūsų mokėjimą.

Mes neprisiimame pagal adresą langelyje, ir tik siųsti patvirtino, adresą, užsakymo, užsakymas adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą, užsakytas prekes ir siuntimo adresą, negali būti pakeisti po to, kai prekės vežamos.

Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima.

Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per poilsio laikotarpį.

Pristatymas iš Kinijos galima gauti per papildomus muito mokesčius, PVM ir tarpininkavimo mokesčius, mokesčius ir atokioje vietovėje, prašome sužinoti apie vartotoją politika jūsų šalies, Juan nėra atsakinga už šių mokesčių.

Jei sulaikomos muitinės po to, kai prekės buvo palikti ant pardavėjo patalpose, pirkėjas turi rezonansinis pobūdžio registravimo elementus.

Mes esame įsipareigoję mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu teikti paslaugas.Bet kartais ji yra labai priklausoma nuo pristatymą kurjeris ir vietinius papročius.Jei jums nereikia gauti prekes laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Garantija

Visas prekes, kad mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą prieš siunčiant.Mes pasistengsime, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.

Teikiame 1 metų garantija visiems produktams, bet koks įrenginys, kuris įrodo, gedimo per garantijos tikrinimo laikotarpį bus remontuojamos nemokamai dalių ar keitimo.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas, patirtas vežant gaminius į mūsų remonto centras.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinius ar pasekminius nuostolius, atsiradusius dėl naudojimo.Grąžinimo politika

Grąžinama prekė turi būti nenaudota, jų originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidų nebus grąžinami.

Susisiekite su pardavėju prieš bet grąžinti, pardavėjas duos grąžą parašysime pirkėjui.Bet koks produktas, grąžinti pardavėjui, be RMA nebus tuščia.

Pateikite grįžti sekimo numerį procesas grąžinimo greičiau.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis pirmą, prieš jums palikti neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.

Žymos: RCA, kamera secur, kamera microfone, garso vaizdo, 12v2a maitinimo šaltinis, poe, miata automobilių fotoaparatas, labai mažos įtampos transformatorius, kamera jooan, grupė mikrofonas

Modelio Numeris RS-AB02J00B
Prekės Pavadinimas JOOAN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai