Nauja
Radijo DAŽNIŲ galios stiprintuvo skydelis, vairo stiprintuvo komplektas, rankų stovėti stiprintuvas, PCB nešiojamų vairo stiprintuvas, walkie talkie RF Suite

Radijo DAŽNIŲ galios stiprintuvo skydelis, vairo stiprintuvo komplektas, rankų stovėti stiprintuvas, PCB nešiojamų vairo stiprintuvas, walkie talkie RF Suite"

w74925

€28.28

Nauja prekė

DHL, EMS "Fedex" IP "Fedex" IE mokestis įvadas: Gerbiamas pirkėjas, jeigu jūs pasirinksite: DHL, EMS "Fedex" IP "Fedex" IE greitai, logistika, prašome susisiekti su krautuvininkas keisti laivybos kaina po pavedimą, greitai, logistika krovinių yra paprastai ne toks brangus.Linkiu jums malonu apsipirkti, ačiū!Kaina šią nuorodą nėra radiatorių.Prašome žinoti, ačiū!

Šis kūdikis yra nepriklausoma plėtros platformos galios stiprintuvo valdyba, RA, M, ir SU serijos moduliai gali būti naudojami lenta yra įrengta radijo stotele konversijos grandinės.

( yra vieneto kaina valdybos, įskaitant modulio ir radiatoriaus).

Maitinimo įtampa modulis turės įtakos perdavimo galia.Mažėja įtampa yra, mažesnių perdavimo galia bus diapazone nuo darbo įtampos.

Antena turi didelę įtaką komunikacijos atstumas.Prašome pasirinkti atitikimo anteną ir ją įdiegti teisingai.

Kūdikių specifikacijos:

Didžiausios galios valdyba yra: 70W

Maitinimo įtampa: 1-5W

Emisijos dažnis: ( Priklausomai nuo modelio modelis )

Išėjimo galia: Priklausomai nuo modelio diegimo modulis

Maitinimo įtampa: 10-13.8 V

Budėjimo srovė: apie 10-20mA

dauguma Mažų dydis: 50*94mm

Radijo DAŽNIŲ galios stiprintuvo valdyba

tai PCB išorinės grandinės galios modulis yra suderinti RA arba M Serija, S serijos moduliai gali veikti normaliai. 1-5W rankinių "interphone" yra sukurtas su automatine pavarų dėže ir perdavimo grandinė, kuri padidina perdavimo galia interphone taip, kad ragelis turi galią transporto priemonės, todėl komunikacijos, aišku.

Techniniai parametrai:

Maitinimo įtampa: 1-5W

Išėjimo galia: 10-80W (priklausomai nuo modulio)

Įėjimo įtampa: DC 10-13.8 V

Darbo dažnis: 130-170 400-470( Priklausomai nuo modulio )

Įterpties nuostoliai: -1.5 DB

Dislokuoti banga Santykis: mažiau nei 1,5

Išvaizda dydis: 94*50*1.6 MM

Montavimo ir derinimo metodai :

Gabalas ploto santykis turėtų būti paruoštas prieš montuojant.PCB Didelės plokštės radiatoriai, rekomenduojamas storis 25MM Aukščiau

Šie duomenys yra šie: (1)

Nuotraukoje aukščiau ( Viena ) raudona ženklo pozicija yra fiksuotos galios stiprintuvo modulis ir PCB dviejų varžtų skyles, taip pat yra neigiamas polius modulis.Jie turi būti pritvirtinti varžtais, kai jie yra įrengti, kitaip moduliai bus ne darbo.

Žalia ženklai yra fiksuotos PCB varžto skylę plokšte, taip pat tos pačios PCB Plokštės GND Aukšto dažnio grandinės yra lengva save sužadinimas.Norėdami išvengti savaiminio sužadinimo, sraigtai yra nustatytas ant radiatoriaus.PCB Plokštė įžeminimo sumažinti savaiminio sužadinimo.

Kai veržiant varžtus, atkreipkite dėmesį į atstumą tarp apatinės elementas pin ir radiatoriaus, kad komponentas pin kodas gali ne palieskite radiatoriaus, taip, kad būtų išvengta trumpojo jungimo. ( Taip, kaip parodyta Paveiksle, dvi )

Žemiau ( Tris ) tiekimo linijos suvirinimo dėl išėjimo galia ( Prašome parengti tiektuvas )

1 Elektros indikatoriaus lemputė ( žalia ) Pradėti indikatorius ( raudonas )

2: 1-5W Galia ( Vidinės skylės išorės sraigė SMA)

3 DC-12-13.8 V Maitinimo sąsajos

4: Modulio antros kojos (VGG) Įtampos ir galios reguliavimas, pagal laikrodžio rodyklę įtampos padidėjimas, prieš laikrodžio rodyklę mažinimo

5 : galia sąsaja (neigiamas viršutinės teigiamas) su nuoroda į skaičius trys

Debug:

RA Visi kaiščiai turi būti pašalintos prieš debug serijos moduliai PCB įtampa yra sureguliuoti, kol visi kaiščiai yra suvirintos.

RA kairėje antrasis kojų modulio ( VGG ) darbo įtampa yra 2.3-3.3 V Nuo (kuo didesnė įtampa, tuo didesnė išėjimo galia), kad walkie talkie ir interphone prieš derinimą.PCB lenta yra prijungtas na, tada multimetras yra pasirengusi, multimetras yra įjungtas į įtampos jungiklis, tada raudonas rašiklis yra prijungtas.PCB antros kojos valdybos modulis ( VGG ), juodas parkeris yra prijungtas prie neigiamas, Tada paspauskite siųstuvas klavišą " interphone Tada reguliuoti mėlyna potenciometras ant stalo (pagal laikrodžio rodyklę, o ne mažesnių) skaityti įtampa multimetras.

M arba S darbinė įtampa serijos moduliai yra 10-14V Ji gali būti įdiegta tiesiogiai į modulį.PCB laive, prisitaikyti prie 10-12V Jūs galite.

Žymos: 5ch stiprintuvo pcb, ausinių stiprintuvo pcb, walkie talkie bt, stiprintuvo mikroschemos tda, walkie talkie 8pcs, policijos walkie talkie tr, stiprintuvo 3g pcb, cb walkie talkie 2vnt, walkie talkie 10vnt, "android" walkie talkie tr

Modelio Numeris RF
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai