Kabo Sieninis Veidrodis Meno Apdaila Rankų Darbo Makiažo Veidrodėliai Boho Su Kutais Retro Dekoratyvinis Kviečių Ausies Veidrodis, Miegamojo Bathroo Svečių Namai

w75384

€11.98

-4.2

€16.18

-25 %

Nauja prekė

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: veidrodis yra austi su gamtos šiaudelių, austi medžiagos, kuris yra gražus ir ekologiškas, bekvapis, stiprus ir nėra lengva sugadinti.

2、Tinkamą Dydį: išorinis skersmuo veidrodis yra apie 40cm/sudarė 15,75, ir vidinis skersmuo yra apie 14cm/5.51 į.Toks veidrodis gali ir papuošti sienos.

3、Puikus Namų Dekoro: veidrodis tinka jūsų interjerui, kuris daro jūsų gyvenimas nuostabesnio, ir tai atneša patogumui į savo gyvenimą.

4、Išskirtinį ir Premium: austi veidrodžiai gali būti naudojami bet kokioje patalpoje arba jis gali būti naudojamas su kitomis veidrodžius sukurti teminius sienos.

5、Masto Programos: Tinka visi countertops, taip pat puikiai tinka jūsų patalpų puošimas, studija, šalis, ir t. t.Padaryti jūsų gyvenimą daug skoninga.

Savybės:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: veidrodis yra austi su gamtos šiaudelių, austi medžiagos, kuris yra gražus ir ekologiškas, bekvapis, stiprus ir nėra lengva sugadinti.

Tinkamas Dydis: išorinis skersmuo veidrodis yra apie 40cm/sudarė 15,75, ir vidinis skersmuo yra apie 14cm/5.51 į.Toks veidrodis gali ir papuošti sienos.

Puikus Namų Dekoro: veidrodis tinka jūsų interjerui, kuris daro jūsų gyvenimas nuostabesnio, ir tai atneša patogumui į savo gyvenimą.

Išskirtinį ir Premium: austi veidrodžiai gali būti naudojami bet kokioje patalpoje arba jis gali būti naudojamas su kitomis veidrodžius sukurti teminius sienos.

Platus Programos: Tinka visi countertops, taip pat puikiai tinka jūsų patalpų puošimas, studija, šalis, ir t. t.Padaryti jūsų gyvenimą daug skoninga.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: šiaudai

Dydis(apie): išorinis skersmuo 40cm/sudarė 15,75 tam, vidinis skersmuo 14cm/5.51 į

Pakavimo Sąrašas:

Sienos Veidrodis*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: boho papuošalai, veidrodis vintag, korėjos veidrodis, ika sienos veidrodis, spalvotas sieninis veidrodis, odininkas makiažas, boho namus kilimėliai, macram, boho dekoras, veidrodis rotango

Tipas Rotango Sienos Montuojamas Veidrodis
Modelio Numeris Sienos Veidrodis
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis(apytiksliai) išorinis skersmuo 40cm/sudarė 15,75 tam, vidinis skersmuo 14cm/5.51 į
Formos Kita
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai