1pcs Nuolatinis Netikrą Antakių odos tatuiruotė 3D akių praktikos odos aukštos kokybės mokymo odos makiažas

w75525

€2.70

-0.67

€3.37

-19 %

Nauja prekė

Prekės specifiką, Rūšis:Tatuiruotės accesories Medžiagos:Silikoninės Medžiagos Modelio Numeris:Antakių odos Gaminio Aprašymas 1 vnt Nuolatinis Antakių False Odos Praktikos 3D Odos Tatuiruotė Aukštos Kokybės Mokymo Odos Makiažas

1) Visos prekės pristatomos visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu, EMS, arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu (svoris yra 2 kg) yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS, DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Ji trunka 7-10days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data 1-3 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai prekės yra po, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Pagal prekybos sąlygas, pls pastebėti, kad mes ne rūpintis muito, kai produktui patekti į savo šalį.

Už bet kokią pagalbą, pls susisiekti su mumis!

Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome pilną grąžinti ar išsiųsti prekes, jei mes išsiuntėme jums elektroniniu klaida, ar negavau jūsų prekių ar sugadintas tranzito metu.

Mes atsakyti į laiškus per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, bet kuriuo metu.

Jei nesate atsakyta per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienomis), tai yra gana tikėtina, kad mes ne gauti jūsų pranešimą ar el. paštu.Tai atsitinka kartas nuo karto.Prašome susisiekti su mumis per www.pajudek.lt pranešimą dar kartą.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Have a nice day.Ačiū!

Žymos: odos praktikos antakiai, a2 popieriaus, pilnas komplektas makiažas, beždžionė pet, tigras, odos antakiai, pranešk apie netikrą odą tatuiruotė, induizmo simbolis, praktikos odos, antakių, cosmet rinkinys, tamsios odos, antakiai

Medžiaga silikono medžiaga
Modelio Numeris Pranešk Apie Netikrą Antakių Tatuiruotė Ant Odos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai