"Bluetooth" Vieno Kojinis Jungiklis Wireless Usb Laidinio Veiksmų Pedalų Kontrolės Kompiuterį

w75968

€11.91

-3.97

€15.88

-25 %

Nauja prekė

BT kojinis jungiklis yra standartas, pagrįstas HID įrenginys su pritaikoma mygtukai ir įjungti įtaisai, kad būtų kontroliuojama jūsų kojų.Jis gali būti nustatytas su CTRL ar ALT kombinacija ar pakeisti pelės funkcija.Kontroliuoti savo kompiuterio, ar bet kokio kito "Bluetooth" prietaiso, suderinamo su savo koja.

Savybės:

Prekės TIK suteikia funkciją nustatyti programinės įrangos "Windows".Po sėkmingo nustatyti "Windows", galite naudoti "Mac", "iOS", "Android", "Linux" sistemas.

Tai reiškia, kad jums reikia įdiegti programinę įrangą į jūsų Windows kompiuterį ir nustatyti, ką norite daryti.Kai sąranka bus baigtas, prijunkite savo " Mac " ar kitų sistemų.

Šio pedalo jungiklis yra patvarus, reaguoja dizainas, kuris suteikia jums atsipalaiduoti paliesti ir minimalų pasipriešinimą.Nesvarbu, kokio dydžio jūsų kojas, tai suteikia ilgalaikį komforto!Pedalai yra paprastas dizainas ir įvairiems darbams.

Jis palaiko OS, Win 2000, Win xp, Win 7, Win 8, Laimėti 10, "Linux", "MAC", "Android".Jis yra vienas pagrindinių ar keli pagrindiniai custom funkcija (klavišiniai).Jį galima pritaikyti bet kurį klavišą, klavišų derinį, karšto klavišus arba sparčiuosius klavišus.Prašymą į medicinos įranga, priemonės, kompiuteriai, biuro.

Produkto porą

1. Šis produktas yra suderinamas su "Android", "Windows", "Apple (iOS) "Mac OS".Kai raudona ir žalia lemputės mirksi ir klaviatūra yra derinimo režimu, galite naudoti mobiliojo telefono ar kompiuterio, prisijungti prie klaviatūros.

2. Raudona ir žalia flash: poravimo režimu, galite naudoti kompiuteriai, mobilieji telefonai ar bet kitais prietaisais, kuriuose yra įdiegta "Bluetooth" funkcijas į paieškos klaviatūros po porą.

3. Raudonos šviesos, blykstė:prisijungti režimą, rodo, kad klaviatūra yra prijungti prie paskutinio suporuoto prietaiso.

4. Žalia lemputė: rodo, kad duomenų siuntimas yra normalu po suporavus prietaisus.

Pastaba: įrenginys atliks dvi poras informaciją, prietaisas bus pirmą kartą prisijungti prie paskutinį kartą prijungto prietaiso, jei nepavyks, jis bus prijungti prie kito suporuoto prietaiso, arba eikite į miego režimą.

Specifikacija:

Kabelio ilgis: 2m

BT aprėpties spindulys:≥10m

BT versija: BT 3.0

Maitinimo Įtampa: AAA*2 ląstelių

Darbinė srovė:<3mA

Budėjimo laikas: apie 2 metų

Pereiti tarnavimo:Daugiau kaip milijoną kartų

Paramos vielos režimas

Prekės dydis: 13.5 * 12.8 * 3.3 cm / 5.31 * 5.04 * 1.30 in(L * W * H)

Prekės svoris: Apytiksl.228g / 8.04 oz

Pakuotės dydis: 22 * 18 * 4cm / 8.67 * 7.09 * 1.57 in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 399g / 14.07 oz

Paketų sąrašo:

1 * Pedalu

1 * USB Kabelis

2 * AAA Baterijos

1 * CD

Žymos: "bluetooth" nintendo jungiklis, fx kojinis jungiklis, pedalu jungiklis, kojinis jungiklis, pedalo jungiklis, elektros jungiklis su laikmačiu, nissan perjungti greičio kontrolės, "bluetooth" pedalas, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, "bluetooth" pėda

Jungiklio Tipas Poveikio Jungiklis
Tipas pedalu jungiklis
Dabartinis 3mA
Sertifikavimo NĖRA
Garantija NĖRA
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Elemento Tipas Jungikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės pedalu jungiklis
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris W9FF600492

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai